Barátnőm 3 hete szült. Sajnos benn dohányoznak a lakásban. Sőt a kocsiban is. A gyerekek mellett. Mentem babalátogatóba és nagyon idegesíett a dolog. Kicsúszott a számon, hogy mért cigiznek a gyerek mellett. Mért nem mennek ki az udvarra? Erre besértődött rám. Nem keres. Tudom, hogy nem az én dolgom. De eleve utálom azt ha valaki benn cigizik a gyerekek mellett. Sajnos elszóltam magam nem akartam okoskodni. Ekkora bajt csináltam?
Régen az én családom is bent dohányzott,de mikor megszületett a fiam és vittük megmutatni akkor senki nem dohányzott mellette és a szüleim már a házban sem cigiznek amióta megvan a gyermekem. Ugy vannak vele hogy azt az 5 percet kint kibírják,de ha meg bent cigiznek és levinnénk a gyereket akkor befulladna a nagy füsttől.
Oké nem a te dolgod de azért gáz hogy szülőként így állnak a dolgokhoz. Majd ha meg asztmás lesz a gyerek akkor nem kell csodálkozniuk! Ne törődj vele,ha ilyen idióta az ő baja. Sz.rba sem nézik a gyermekeket ennyi.
2020. ápr. 30. 13:11
2/7 anonim válasza:
Sokszor az igazság fáj. Besértődtek, mert valaki szembesítette őket azzal, hogy aktívan mérgezik a gyereküket. Ne haragudj, de nem lehetnek túl okosak, szóval nem biztos, hogy akkora baj, hogy nem keresnek már...
2020. ápr. 30. 13:12
3/7 anonim válasza:
Ne legyen. :) Én sem bírtam volna szó nélkül hagyni lehet. Hátha elgondolkodott kicsit.. Mit válaszoltak egyébként?? Én füstös házban nőttem fel és vannak gondjaim emiatt. Ott sajnos nem szólt rá senki a cigizőkre.
2020. ápr. 30. 13:13
4/7 A kérdező kommentje:
Ha ők így fogják fel ezt akkor ne is keressenek. Igazatok van.
2020. ápr. 30. 13:26
5/7 anonim válasza:
Nem leszek ezzel a válasszal népszerű, de hidd el, ők is tudják, hogy milyen kockázatai vannak ennek. Neked nem kell más gyerekeiért aggódnod.
2020. ápr. 30. 13:54
6/7 anonim válasza:
Én sem álltam volna meg szó nelkul.Csak azt nem értem ilyenkor mit mond a védőnő.
2020. ápr. 30. 14:17
7/7 anonim válasza:
Gondolom mielőtt jön a védőnő kívan szellőztetve, be van illatosítózva, meg a hamutal eldugva.... épeszű vedono csinált volna már valamit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!