Nem járunk babamasszázsra, babaúszásra, semmilyen babaklubba, és valószínű nem is fogunk. De bűntudatom van néha emiatt, vagy ne legyen?
Az úszás drága és apuka nem tud velünk jönni, mert dolgozik. Masszázskönyvet vettem, abból masszírozom a babám. Nem vagyok kifejezetten társaságba járó, de találkozunk babákkal időnként, ha összefutunk. Az ismerőseim közül viszont mindenki járatja valahova a babát, úszásra leginkább, és emiatt már kezdem rosszul érezni magam :-( Pedig amúgy minden szeretetet, törődést megkap tőlünk is és a rokonságból is a babám. Boldog, vidám.
6 hónapos.
Na én is épp ezt vetettem fel a védőnőnek is valamelyik nap meg magamnak is:)
Ez a baj ezekkel az agyon foglalkoztatásokkal, hogy már mindent kitalálnak lassan már vezetni fogank tanulni a csecsemők is...
és ettől meg az aki nem engedheti meg, az érezze magát jó xarul:(
A védőnő is elmondta hogy régen se volt Gekko fejlesztő, meg ilyen fejlesztő játszóház,meg olyan babaangol meg babaúsztatás, babajóga meg mittudomén, mégis okos, értelmes gyerekek fejlődtek:)
És hogy egy kisgyereknek (1-2 éves) pláne egy csecsemőnek a szűk környezetére és az anyjára van szüksége nem baba farsangra meg baba partyra és egyebkre.))
Persze aki szereti meg megteheti csinálja, de nem rontunk el semmit, mert nem járatjuk ide oda a csecsemőt:))) Vicces is lenne..
Ezek a programok szerintem anyukáknak jók, hogy úgy érzik történt valami napközben, meg tudnak találkozni egymással azidő alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!