Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen gondatlan...

Csak én vagyok ilyen gondatlan szülő?

Figyelt kérdés

1.5 éves lányom van.

Én pl adok neki hideg italt, néha iszik már tejet, én azt odaadom neki úgy hűtőből hidegen, nem melegítgetem. Már 2* is volt aki megrökönyödött nálunk hogy ilyen hideget adsz neki?

Ha pár órára elmegyünk valahova én nem pakolm fel a házatkicsi, csere ruha meg ilyenek, popsitörlőt viszek max mindig , mert az sokszor jól jön, meg innivalót, meg a kedvenc nyulát. Mást nem. Indulás előtt tisztába teszem mindig nyilván, pelust se mindig viszek magammal, csak ha olyan helyre megyünk ahol van pelenkázó.

A cumiját én nem nyalom le mielőtt visszaadom neki, én még sose vettem be a számba mint másoktól látom. Ha leesik ha van lehetőség elmosom, ha nincs és látszólag nem koszos odaadom neki.

Csak én vagyokvagyok ilyen gondatlan anya?

2020. ápr. 22. 10:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Cumija nem volt a gyereknek, de amuyg én is ilyen gondatlan voltam. Azóta már 16 éves, úgyhogy túl elte a ksigyermekkort.
2020. ápr. 22. 10:18
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem, én is ilyen vagyok, még nem szóltak meg.
2020. ápr. 22. 10:21
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
8 hónapos és gyümölcsöt van hogy a hűtőből kap. Kint hagyom a fűben mászni. Nem mosok fel minden nap. És a játékait se fertőtlenítem állandóan. Nyugi a mi gyerekeink lesznek a legegészségesebbek.😁
2020. ápr. 22. 10:28
 4/19 anonim ***** válasza:
31%
Hát azért mosatlanul biztos nem adnám neki vissza a cumit.
2020. ápr. 22. 10:36
 5/19 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem vagy gondatlan, ez nem az a kategória :)
2020. ápr. 22. 10:37
 6/19 anonim ***** válasza:
9%
Ez nem gondtalanság,hanem gondatlanság.És ez a lustaság jele is!Tesom is ilyen trehány,allandoan a jéghideg tejet itatta a gyerekekkel,amíg nagy nehezen rájott hogy miért van állandóan hörgőgyulladásuk.
2020. ápr. 22. 10:42
 7/19 A kérdező kommentje:

Megjegyzem még eddig nem volt beteg a lányom, 18 hónapos, de még egyetlen egyszer sem volt beteg vagy lázas. Nem köhögött, vagy ilyesmi, semmi. Még fogzáskor se volt láza vagy baja-igaz ez más téma.

Én nem vagyok amúgy se trehány, se lusta, gondoltam hogy valaki be fogja ezt ide szúrni, én dolgozok a gyed mellett itthonról be a munkahelyemre, mellette minden nap főzök, a kicsinek is 5 hónapos kora óta külön, mondjuk már most annyira nem ahogy nő, de még mindig van hogy igen, és nálunk nyugodtan lehet enni a földről meg a wc-ből is mert takarítási mániám van, anyukámtól örököltem.

Csak ezeket olyan felesleges dolognak érzem, hogy cipeljek mindenhova külön táskát meg melegítgessek mindent ami amúgy alapból hidegen finomabb.

Kíváncsi voltam más is csinál e ilyeneket :D

2020. ápr. 22. 10:52
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem cumizik a gyerek de amúgy ugyanilyen vagyok én is. Anyukám mindig sopánkodik, hogy ezt te tényleg csak így?? De amúgy mindig elismeri, hogy sokkal kiegyensúlyozottab szülő vagyok mint amilyen ő volt, aki mindenen IS aggódott.
2020. ápr. 22. 10:54
 9/19 anonim ***** válasza:
81%
Ez az én véleményem.Én sem vagyok híve a túlzott tisztaságnak,de azért van egy alap,pl.a cumit nem adom a szájába ha leesett,ezért van nálam kettő.És az hogy nem viszel pelenkát,megintcsak gondatlanság,mert bekakilni bármikor bekakilhat,akkor szarosan hurcibálod ide oda?Vagy ha kifolyik a pisi,és hideg van.Akkor a hidegbe viszed pisisen.Sajnos a gyerek azzal jár hogy több cucc kell rá.És az hogy nem volt még beteg,csupán a szerencsén mult.
2020. ápr. 22. 11:02
 10/19 anonim ***** válasza:
72%
Én is a 9-es hozzászólóval értek egyet. Meg fura nekem, hogy "tisztaság mániásnak" titulálod magad, de a cumit simán visszadugod a szájába. Félre ne érts, szerintem sem kell állandóan mindent sterilizálni, de ez a kettő dolog valahogy üti egymást. És hiába vagy te otthon tisztaság mániás, ha pont máshol nem mosod le.Én pl hordok magammal extra ruhát, kb semmi helyet nem foglal pluszban. Kb sose volt rá szükségem, kivéve egyszer, amikor úgy ahogy volt otthon felejtettem a táskát. Még szerencse, hogy plusz takaró volt nálam, amibe be tudtam bagyulálni a gyereket, mert kint 5 fok volt, ő meg magára nyomta cumisüvegből az innivalóját, csupa víz volt a gyerek. A pelus is olyan, hogy szerintem az bármikor kellhet. A hideg innivaló... Nem tudom, én inkább azért nem.
2020. ápr. 22. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!