Csak én vagyok ilyen gondatlan szülő?
1.5 éves lányom van.
Én pl adok neki hideg italt, néha iszik már tejet, én azt odaadom neki úgy hűtőből hidegen, nem melegítgetem. Már 2* is volt aki megrökönyödött nálunk hogy ilyen hideget adsz neki?
Ha pár órára elmegyünk valahova én nem pakolm fel a házatkicsi, csere ruha meg ilyenek, popsitörlőt viszek max mindig , mert az sokszor jól jön, meg innivalót, meg a kedvenc nyulát. Mást nem. Indulás előtt tisztába teszem mindig nyilván, pelust se mindig viszek magammal, csak ha olyan helyre megyünk ahol van pelenkázó.
A cumiját én nem nyalom le mielőtt visszaadom neki, én még sose vettem be a számba mint másoktól látom. Ha leesik ha van lehetőség elmosom, ha nincs és látszólag nem koszos odaadom neki.
Csak én vagyokvagyok ilyen gondatlan anya?
Megjegyzem még eddig nem volt beteg a lányom, 18 hónapos, de még egyetlen egyszer sem volt beteg vagy lázas. Nem köhögött, vagy ilyesmi, semmi. Még fogzáskor se volt láza vagy baja-igaz ez más téma.
Én nem vagyok amúgy se trehány, se lusta, gondoltam hogy valaki be fogja ezt ide szúrni, én dolgozok a gyed mellett itthonról be a munkahelyemre, mellette minden nap főzök, a kicsinek is 5 hónapos kora óta külön, mondjuk már most annyira nem ahogy nő, de még mindig van hogy igen, és nálunk nyugodtan lehet enni a földről meg a wc-ből is mert takarítási mániám van, anyukámtól örököltem.
Csak ezeket olyan felesleges dolognak érzem, hogy cipeljek mindenhova külön táskát meg melegítgessek mindent ami amúgy alapból hidegen finomabb.
Kíváncsi voltam más is csinál e ilyeneket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!