És akkor én most gondatlan szülő vagyok, hogy nem biopiacon, bioboltban vásárolom az 5 hónapos babámnak a zöldséget, gyümölcsöt?
Nem vagy gondatlan, hanem teljesen normális.
Én nem hiszek a bioban, az egész csak divat, meg lehúzás.
Mi sem azt ettünk.
Én kész vagyok ezektől a divatos trendektől. Ha teheted, persze, vegyél egészségesebb dolgokat, termessz paradicsomot ládában, de amig megteszed a tőled telhetőt, megmosod a gyümölcsöt alaposan, szerintem ne hibáztasd magad!! Sok boldogságot!
Egy 3 hós baba anyukája
Valahol azt olvastam, hogy inkább idős emberektől vásároljunk zöldséget a babának, akik kis mennyiséget árulnak, ne a hipermarketből. Én pont fordítva gondolom: a hipermarketben élelmiszerbiztonsági szabályok vannak, akármit nem lehet árulni, sokkal bizonytalanabbnak érzem azt, amit 'Mari néni' árul. Ki tudja, mivel trágyázott, permetezett, stb. Lehet, hogy a kerti budi mellett volt a salátaágyás.
A bio dolgokkal meg úgy vagyok, hogy biztos jó lehet, de a baba élete végéig úgysem lehet bio-t venni, egyszer biztos hogy találkozik a nem bio-val.
Én nem veszek neki bio-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!