Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » És akkor én most gondatlan...

És akkor én most gondatlan szülő vagyok, hogy nem biopiacon, bioboltban vásárolom az 5 hónapos babámnak a zöldséget, gyümölcsöt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Én sem bioboltban vásárolok...
2009. júl. 7. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Nem vagy gondatlan, hanem teljesen normális.

Én nem hiszek a bioban, az egész csak divat, meg lehúzás.

Mi sem azt ettünk.

2009. júl. 7. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
és én, amiért bébiételt adok a babámnak? :D:D
2009. júl. 7. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Én kész vagyok ezektől a divatos trendektől. Ha teheted, persze, vegyél egészségesebb dolgokat, termessz paradicsomot ládában, de amig megteszed a tőled telhetőt, megmosod a gyümölcsöt alaposan, szerintem ne hibáztasd magad!! Sok boldogságot!

Egy 3 hós baba anyukája

2009. júl. 7. 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán nem vagy gondatlan! :) Én otthon termesztem szinte az összes zöldséget-gyümölcsöt! Ugye, milyen gondos anyuka vagyok??? És az összeset permetezni kell, hogy legyen is belőle valami. :) Szóval így van, ahogy az előző válaszoló írta: mosd meg alaposan és ehetitek!!!
2009. júl. 7. 19:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Na, az üveges bébikaja meg a másik! Tehát amellett még lusta is vagyok:-))) No, nem mintha eddig mardosott volna a lelkiismeret, hogy nem veszek meg ötszörös áron olyat, amire rámondja valaki, hogy bio! Mert aztán ki, honnan tudja, hogy az-e? Azért, mert rámondják? Vagy az ilyen "biofanoknak" (most olvastam) van egy varázs-nagyítójuk, aminek segítségével megállapítják, hogy az teljesen egészséges? És amit a Mari néni termeszt a kertjében, az tuti jó? Arról még azt sem tudjuk, mit locsol rá! Igazából kicsit provokáló volt a kérdés, kíváncsi voltam, csak én vagyok-e ily maradi! Köszi a válaszokat!
2009. júl. 7. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Valahol azt olvastam, hogy inkább idős emberektől vásároljunk zöldséget a babának, akik kis mennyiséget árulnak, ne a hipermarketből. Én pont fordítva gondolom: a hipermarketben élelmiszerbiztonsági szabályok vannak, akármit nem lehet árulni, sokkal bizonytalanabbnak érzem azt, amit 'Mari néni' árul. Ki tudja, mivel trágyázott, permetezett, stb. Lehet, hogy a kerti budi mellett volt a salátaágyás.

A bio dolgokkal meg úgy vagyok, hogy biztos jó lehet, de a baba élete végéig úgysem lehet bio-t venni, egyszer biztos hogy találkozik a nem bio-val.

Én nem veszek neki bio-t.

2009. júl. 7. 21:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi! A kerti budi hatásos példa, pont ilyenre gondoltam! Meg hypoval locsolgatják a növénykéiket, azzal űzik a tetveket, meg biztos van még egy csomó hasznos dolog. De természetesen senkit nem szeretnék megbántani, csak biztos, hogy vannak ilyenek is!
2009. júl. 7. 21:04
 9/9 anonim ***** válasza:
kár hogy ilyen a helyzetünk !
2009. júl. 7. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!