2-3 gyerekes anyukákat kérdeznénk hogy melyik hónapban születtek a gyermekeik, és milyen neműek?
Figyelt kérdés
Puszta kiváncsiság. Környezetemben észrevettem némi hasonlóságot és emiatt jutott eszembe. Van pl. 3 ismerősöm akinek februárban született a kisfia (legnagyobb gyerek) majd utana 2-3 evre februarban, marciusban ujabb fiu gyerekek jöttek.
De biztos nincs benne törvényszerűseg csak véletlen, de kivancsi vagyok.
Nekem januári a kisfiam, és szeptemberi a lányom. Harmadik babánkat várjuk (de még csak 8.hetében vagyok, ha minden igaz decemberi baba lesz. Még nem tudjuk mi lesz, bárminek örülnenk!
2020. ápr. 20. 14:29
22/26 anonim válasza:
Úgy ahogy a 21-es válaszolónál :-)
23/26 anonim válasza:
3 lány: április, január, július.
24/26 A kérdező kommentje:
Nagyon sokféle válasz jött! Jó volt olvasni, úgy látszik ez egy érdekes kérdés lett🥰
Mindenkinek gratulálok a csodás gyerekekhez!!!
2020. ápr. 21. 12:39
25/26 anonim válasza:
Én is gratulálok neked, könnyű és problémamentes terhességet és szülést kívánva! Legyen szép napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!