Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nuvaring abbahagyása után...

Nuvaring abbahagyása után hogyan reagált a szervezetetek? Mennyivel utána lehet teherbe esni?

Figyelt kérdés
3 évig használtam Nuvaringet, de körülbelül 2 hónapja abbahagytam, mert a párommal úgy döntöttünk, hogy szeretnénk babát.

2020. márc. 24. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Pont most?
2020. márc. 24. 09:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Látom megragadtad a lényeget...
2020. márc. 24. 10:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem én megragadtam a lényeget, te vagy az, aki nem akarja látni a valóságot. ha kicsit is olvastál itt a témában az elmúlt napokban, akkor talán lehetne némi fogalmad arról, hogy mi zajlik a terhesgondozásban. Sorra zárnak be a magánrendelések, terhesség megállapításra, 6 hetes kontrollra az sztk-ban sem adnak időpontot. Vérvételeket, ultrahangokat, magzatvíz vizsgálatot(!) mondanak le sorban, magánban is. Vannak városok, ahol a fogadott orvos "rendszer" nincs, mert az orvosok kényszerszabin vannak, és nem tartózkodhatnak a kórházban munkaidejükön kívül. Tehát szüléskor nem behívhatók. Ha egy részben gondozott, vagy gondozatlan terhesség után akarsz esetleg beteg gyereket szülni, akit lehet, hogy nem lesz ki ellásson, az a te dolgod. Egy terhesség alapjáraton is egy stresszes és néha elég ijesztő állapot, még annak is, akinek eddig minden vizsgálat megadatott. Úgy is végig aggódja az ember az egészet, hogy minden rendben van-e. Arról nem is beszélve, hogy mind a terhesség alatt, mind a szülés után az egészségügy az, amire a legnagyobb szükséged lesz. Fogalmad sincs, hogy mibe mászol bele.
2020. márc. 24. 12:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a kérdésem.

Ha már ennyire belemásztál a magyarázkodásba, kihangsúlyoznám, hogy 2 HÓNAPJA hagytam abba a Nuvaring használatát. 2 HÓNAPJA döntöttük el ezt, amikor még nem volt így elhatalmasodva ez a helyzet. Egy szóval nem említettem, hogy most azonnal fogok gyereket vállalni. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy mi zajlik jelenleg, úgyhogy nem kérek a felesleges kioktatásból.

2020. márc. 24. 12:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz az eredeti kérdésemre választ adni, akkor inkább görgess tovább.
2020. márc. 24. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!