Anyukák, nektek van tartalékotok erre a nehéz időszakra?
Nincs sajnos.
A múlt hónapban egy komolyabb javítás volt az autómon,az 280 ezer ft volt.
Én havi 210-220 ezret keresek (havi 240 órát vagyok a munkahelyemen ezért)de ebből 20-30 ezer ft a bejárás ( busszal nem tudok járni,nagyon életellenes időpontokban dolgozom)
A Párom napi bejelentéssel dolgozik,mert annyit volt beteg a gyerek,hogy csak így tudjuk kihozni pici kora óta.Segítségünk nincs.Felváltva vagyunk itthon,vagy én vagy ő a gyerekkel.
Hitelünk is van,de csak a házon.
Van szerencsére. Férjem munkahelye becsődölt, így kell is. Én gyeden vagyok, úton a következő.
Bár most munkanélkülivé fog menni, elvileg nem kell a tartalékunkhoz nyúlni, ha talál időben munkát. Reménykedünk a legjobbakban.
Van. De nálunk is a legrosszabbkor jött ez az egész.
Veszélyeztetett terhes vok, feküdnöm kéne, de így h itthon van a 4 éves, ezt nem tudom kivitelezni teljesen.
Most vettük meg az összes baba cuccot, plusz a tetőteret most csináltuk meg... Szóval kiköltekeztünk rendesen.
Éhen nem halunk, de remélem a férjeméket nem küldik fizetetlenre hetekre/hónapokra
Szerencsére van (kB. 3 millió)
Mondjuk én mindig törekedtem rá, hogy legyen, igaz, amikor házat vettünk/felújitottunk mi is sz@rban lettünk volna, ha beüt egy ilyen.
Amikor jól kerestem, tudatosan raktunk félre.
Most Gyed-en vagyok, de a maxot kapom.
Ha a férjem nem mehetne dolgozni, akkor ugye kB 180-190 ezerből élnénk.
50 ezer a hitel és kB 50 a rezsi, maradék elmenne kajára, szóval még akkor sem lennénk nagyon vészhelyzetben.
Most a fagyasztó, kamra tele van, így ha 2 hétre leállna az élet nem éreznénk meg.
De emellett nagyon sokat gondolok arra, akik hónapról hónapra élnek, áldom az eszem, hogy amikor jól ment, raktunk félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!