Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, nektek van tartalékot...

Anyukák, nektek van tartalékotok erre a nehéz időszakra?

Figyelt kérdés
Van félretett pénzetek amihez nyulhattok ha baj van? Ha nem tudnátok dolgozni,meddig lenne elég?
2020. márc. 17. 10:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Lenne ha nem döntöttünk volna úgy hogy kifizetjük a diákhitelt egyben és átköltözünk egy másik lakásba ahova bútorokat vettünk. Most terveztem gyűjteni, amíg a szabipénzem kapom, és a férjem is elkezdett a jobban fizető helyen dolgozni. Kb lehúzhatom a terveimet a wc-n.
2020. márc. 17. 12:09
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, júliusig elleszünk. Gyesen vagyok, bár visszamentem dolgozni, a kisebbik (2,5 éves) annyit volt beteg, hogy felmerült, hogy visszajövök gyesre. Emiatt is tettünk félre amennyit csak tudtunk. Így már muszáj volt visszajönni gyesre.
2020. márc. 17. 12:17
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg épp semmi sincs, legrosszabbkor jött ez az egész 😟 Férjem még dolgozik de nagyon nagy kakiban lennénk ha már egy hónap is kiesne. Tavaly vettünk házat, minden tartalék elment a felújításra.. Elkezdtünk félre tenni újból de azis elment mert épp most kellett méretet váltani a kislányomnál.
2020. márc. 17. 12:30
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Fél évig biztosan meg lennénk spórolás nélkül, van tartalékunk.
2020. márc. 17. 12:42
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Nincs sajnos.

A múlt hónapban egy komolyabb javítás volt az autómon,az 280 ezer ft volt.

Én havi 210-220 ezret keresek (havi 240 órát vagyok a munkahelyemen ezért)de ebből 20-30 ezer ft a bejárás ( busszal nem tudok járni,nagyon életellenes időpontokban dolgozom)

A Párom napi bejelentéssel dolgozik,mert annyit volt beteg a gyerek,hogy csak így tudjuk kihozni pici kora óta.Segítségünk nincs.Felváltva vagyunk itthon,vagy én vagy ő a gyerekkel.

Hitelünk is van,de csak a házon.

2020. márc. 17. 13:07
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Gyesen vagyok a 2 éves fiammal. A lány 3. osztályos. Most mentem volna dolgozni, de nincs kire hagyni. Férjem még szerencsére tud dolgozni. Kérdés hogy meddig. Ha kiesik a fizetése nem tudom mi lesz.
2020. márc. 17. 13:52
 17/33 anonim ***** válasza:
91%

Van szerencsére. Férjem munkahelye becsődölt, így kell is. Én gyeden vagyok, úton a következő.

Bár most munkanélkülivé fog menni, elvileg nem kell a tartalékunkhoz nyúlni, ha talál időben munkát. Reménykedünk a legjobbakban.

2020. márc. 17. 13:55
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Van. De nálunk is a legrosszabbkor jött ez az egész.

Veszélyeztetett terhes vok, feküdnöm kéne, de így h itthon van a 4 éves, ezt nem tudom kivitelezni teljesen.

Most vettük meg az összes baba cuccot, plusz a tetőteret most csináltuk meg... Szóval kiköltekeztünk rendesen.

Éhen nem halunk, de remélem a férjeméket nem küldik fizetetlenre hetekre/hónapokra

2020. márc. 17. 14:32
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen van sporolt pénz,de nagyon nem erre szeretném fordítani.
2020. márc. 17. 15:17
 20/33 anonim ***** válasza:
73%

Szerencsére van (kB. 3 millió)

Mondjuk én mindig törekedtem rá, hogy legyen, igaz, amikor házat vettünk/felújitottunk mi is sz@rban lettünk volna, ha beüt egy ilyen.

Amikor jól kerestem, tudatosan raktunk félre.

Most Gyed-en vagyok, de a maxot kapom.

Ha a férjem nem mehetne dolgozni, akkor ugye kB 180-190 ezerből élnénk.

50 ezer a hitel és kB 50 a rezsi, maradék elmenne kajára, szóval még akkor sem lennénk nagyon vészhelyzetben.

Most a fagyasztó, kamra tele van, így ha 2 hétre leállna az élet nem éreznénk meg.

De emellett nagyon sokat gondolok arra, akik hónapról hónapra élnek, áldom az eszem, hogy amikor jól ment, raktunk félre.

2020. márc. 17. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!