Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, nektek van tartalékot...

Anyukák, nektek van tartalékotok erre a nehéz időszakra?

Figyelt kérdés
Van félretett pénzetek amihez nyulhattok ha baj van? Ha nem tudnátok dolgozni,meddig lenne elég?
2020. márc. 17. 10:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
51%
Páromnak van félretett pénze, én csak a gyed-et kapom, ami nem túl sok, de próbálok tartalékolni.
2020. márc. 17. 10:20
 2/33 anonim ***** válasza:
61%
Igen, van szerencsére félretett pénzünk.
2020. márc. 17. 10:35
 3/33 anonim ***** válasza:
91%
Igen van félretett pénz nekem is, páromnak is.
2020. márc. 17. 10:48
 4/33 anonim ***** válasza:
81%

Úgy látszik Csak én vagyok csóró 😞

Egy hónap bevétel nélkül max ami belefér.

Bar én egyedülálló vagyok,segitsegem nincs.

2020. márc. 17. 10:52
 5/33 anonim ***** válasza:
98%
Lenne, de mi nemrég vettünk házat, és minden tartalékunk elment a felújításra, aminek most vagyunk a végefele. Szóval így most nincs. De hálisten mi tudunk mindketten dolgozni, nem befolyásolja a vírus a munkánkat.
2020. márc. 17. 11:16
 6/33 anonim ***** válasza:
58%

Van szerencsére a kártyámon. Vigyázok is rá. De muszáj, mert nem lehet tudni, mi jön.

A férjemnek nincs, és nem is volt sosem.

2020. márc. 17. 11:28
 7/33 anonim ***** válasza:
93%

Hálistennek van, de nem is értem, aki azt írja, hogy nekem nincs férjemnek van...

Én úgy értem hogy van- hogy az a közös félretett pénzünk- nem tudom forintra ki mennyit rakott bele.

Nem tudom meddig lenne elég, valószínű kihúznánk ezt az évet végig- de remélem nem kerül erre sor.

2020. márc. 17. 11:33
 8/33 A kérdező kommentje:

Én most itthon vagyok szabin az ovisommal, a férjem dolgozik még.

Van félretett pénzünk,igaz nem erre. Albérletben élünk,nyáron szeretnénk házat venni, van 5 milliónk a számlán,de nem szivesen nyúlúnk hozza,hisz minden forint számít,ha házat veszünk.

De persze ha muszáj...

2020. márc. 17. 11:45
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk volt,csak volt sajna,mivel most volt nemrég autó balesetünk az összes sporolt pénzünk elvitte,230 ezer volt a javítás meg 70 büntetés.Szooval..várjuk az adopenzt nemsokára megjön.
2020. márc. 17. 11:46
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen van szerencsére, de szeretném, ha csak minimálisan kéne hozzányúlni. Remélem hamar lezárul ez a rémálom.
2020. márc. 17. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!