Akik ősanyák, ők baba előtt is ilyenek voltak vagy az anyaság tette velük ezt?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok mint szoptatás orrba szájba utcán,mindehol,óvodás korig vagy még tovább, "mosiklubba" és "hurciklubba" járás, minden egyes szabály betartása,hozzátáplálásnál, nem használnak mikrót, rettegnek az üveges bébiételtől,és leszólják azokat akik nem igy gondolkodnak.2020. márc. 9. 08:38
31/33 anonim válasza:
Ismerek felnőtt férfit, aki nem eszik mikrózott ételt. Ő ősanya?
32/33 A kérdező kommentje:
Én is ismerek, ő ősapa😜 de amúgy én semmi normális,hihető,logikus tanulmányt nem találtam a mikró ellen, csak ilyen urbánlegendákat,hogy az étel sugározni fog,meg h radioaktivan sugaroz nem szabad ránézni,átváltozik az étel meg ilyen marhaságokat. Pedig ha a paprikás krumpli sajtburgerré változna az bírnám.
2020. márc. 11. 08:47
33/33 anonim válasza:
Ő nem elvből nem eszi, hanem mert csak a friss étel ízlik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!