Pár hónapos gyerek mellett hogy jut időtök némi mozgásra, sportolásra?
Pár hónaposan nekem könnyű volt vele, 3x2 órát is aludt olykor, de legalább 2x2 órát.
Így simán volt időm edzeni heti 3-4 alkalommal 30-40 percet.
Ez azóta is így van. Csak már 2 éves és egyszer alszik 2, 5 órát, így csak heti 2-3x edzek 1 órát. :) nekem itthon vannak a sulyzoim.
Mondjuk én sokszor nem alvás időben csinálom.
Ő játszik a szőnyegen én pedig mellette. Igaz nem súlyzózok. Most pl 30 napos fekvőtámasz kihívást csinálok, ez csak kB 10 perc.
2 naponta pedig kiegészítem más gyakorlatokkal is. De ha jol el van, akkor ezt is mellette.
6,5 hós anyukája
Az anya született stúdió kifejezetten szülés utáni tornát kínál. Ide a babót is magaddal tudod vinni. Jelentkezésnél csak kikell tölteni, hogy vinnéd magaddal, így a felügyeletet se kell megoldani/izgulni miatta.
Délelőtt kitakaritunk aztán játék ebéd alvás és amíg ő alszik lenyomom az insanity edzést aztán én is ebéd és megyünk sétálni
9 hónapos a gyermekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!