Ti hogyan viselitek ha rosszat mondanak a gyereketekre?
Na mondjuk én attól lettem volna igazán kiakadva amit feléd művelt.
Megfogja a vállad és megmondja, hogy mit kellett volna reagálnod?!
Mi az istennek képzeli ő magát?!
Azért az a reakció és elég kemény, hogy minek adtad oviba,meg amikor szulted már akkor is tudtad... Blabla...
Mindjárt én is elnézést kérek,hogy 2 és fél évesen adtam oviba.
Remélem ,hogy az általad remeknek iteld nevelesed hamarosan visszaköszön.
3 évesen nagyjából tudni szoktak már öltözni. A nagyobb fiam is tudott, habár a cipő/cipzár felhúzása segitség nélkül nem ment.
Nem hivatkozhatsz arra, hogy de ő pici. Oviban már illik tudni öltözni nagyjából, orrot fújni, kezet/fogat mosnk.
Nekem is mondták egy időben, hogy nem öltözik, hiába tudta, hogy kell, én csak annyit mondtam, hogy tudom, otthon is tiltakozik.
Mégis mi a budos francban hátráltatja az óvónőt??? Nem is ők öltöztetnek hanem a dajkák.
Én tuti beszóltam volna neki. Mondjuk én már a harmadik gyerekkel fogom kezdeni az ovit. 2 és fél éves, pelenkás. Nálunk sincs bölcsi és igen tudtam ezt gyerekvállalás előtt és így is terveztem.
Kérdező vértezd fel magad. Különbeket is fogsz hallani. Ha nem durva engedd el a füled mellett, ha durva nyugodtan szólj vissza, ne hagyd magad.
Mondjuk én emlékszem rá mikor a kisfiam kezdte az ovit, kb egyik gyerek se tudott normálisan felöltözni. Vagyis nem nagyon volt benne köszönet. Ok bele dugja a lábát a cipőbe és becsatolja, saccperkb megpróbálja magára cibálni a kabátját, de a kabi alá a pulcsi , a kabátot becsatolni, sálat normálisan felrakni, sapkát úgy felvenni ahogy kell az már nem nagyon ment. Majd mindenkin igazítani kellett. Szerintem ez tök normális , nálunk sose panaszkodtak az óvónők erre. Elhiszem hogy télvíz idején kemény 30 gyereket felöltöztetni de istenem. Azért irreális elvárásaink se legyenek. Jó hogy nem kell már késsel villával enni mire eljön az ovi...
Amúgy köpni nyelni nem tudtam volna ha az óvónő a vállamat fogdossa és kioktat minta egy dedóst. Mégis ezt hogy gondolta?
Ne sírdogálj ezen.
Én mindig mérlegelek: ér-e az egész ügy egy szóváltást? Nálam ez pl nem ért volna annyit, mondtam volna, hogy oké. Attól még a véleményem nem változott volna, de megtartom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!