Akinek a férje egész nap dolgozik! Ti hogy viselitek a magányt?
Szia
Nekem 6 hós a lányom, de pörgős munkám volt, néha nekem is van nehéz napom. Nagyon nehezen barátkozom, de osszeszedtem magam és el kezdtünk ide-oda járni
Pl. tornázni (én tornazom), mindenki hozza a babát (0-2,5 évesig vegyesen), míg tornazunk, ők játszanak. Ezzel elmegy az egész délelőtt.
Elég nagy már a gyermeked, akár beadhatnád bölcsibe 1-2 napra, addig te csinálsz valami programot.
Vitamint is érdemes szedni, én DM a A-Z mama vitamint szedek, valamint fáradtságra magnézium, D-vitsmin
Jön a jó idő is, lehet sok progit csinálni, főleg olyat ami elviszi a napot. Pl közeli városba atmenni, akár csak a piacra, de mire hazaértek elment a fél nap :)
Bőven van olyanom, pl ehétvégén is péntek este is megyek, szombaton is délelőtt, du. hozzánk jönnek, vasárnap este is megyek programra..
Szoktam sokat. De valahogy hétfőn kezdődik előről az egész élettelenség :(
D vitamin hianya okozhat kemeny depressziot, kedvetlenseget, siras, es mi egyebet. Kerj egy labort.
Ha nem az a baj akkor kerj segitseget a picihez hogy legalabb en idod is legyen
Szülés utáni depressziód van. Én eddig minden gyereknél benyeltem, pedig tudatosan készültem rá.
Keresni kell hasonló korú babás társaságot, és akkor is menni a babával ha hátad közepére nem kívánod a saját gyereked se nem hogy mást.
Jön a jó idő, 14 hóssal már csomó mindent lehet játszani, bíbelődni.
És ne fèlj segítséget kérni, akár szakemberét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!