Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermekvállalás az alábbi...

Gyermekvállalás az alábbi feltételekkel?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok es sokat gondolok a gyermekvállalásra, de szeretném hogy ha a gyerekem többre vinné mint én és jobb nevelést kapna.

Mások szerint túl magasra tettem a lécet és az elvárásaim nagyon magasan vannak

-autó. Egy pici babával nagyon nehéz tömegközlekedni Budapesten igy az autó alap lenne.

-minőségi babakocsi. Itt olyan babakocsira gondolok ami minimum 150.000 ezer illetve a Yoyo tetszik nekem nagyon amit ahogy tudom repülős utazáshoz is lehet használni mivel a repülőig tolható a reptéren és a mindennapokban is kényelmes a méretei miatt.

-nincsenek mindennapos anyagi gondok, nem kell számolnom mire költők és mennyit

-szeretném ha a gyerekem nemzetközi magániskolába tanulna az óvodától kezdve. Ennek az éves tandíja milliós összeg már az óvodai képzésben is.

-magánorvosi ellátás. Ezt gondolom nem kell magyaráznom.

-minőségi játékok, ruhák. Minőségi játékok amelyek természetes anyagokból készültek mint pl. a fából készült egyedi babaház, kezzel készített babák. Ezek a játékok darabjai is több tízezres tételek. Ruhák tekintetében Zara, Benetton ami számomra egy átlagos minőséget képvisel.

-minőségi otthon. Szépen bútorozott, minőségi anyagokból kivitelezett ízléses otthon ami nem panel vagy lakótelep és minimum 3 szobás lakás vagy annál nagyobb kulturált környéken a városi zajtól messze.

2020. febr. 29. 00:04
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Juj, a kérdező már azt is eltervezte, hogy kislánya lesz. El sem merem képzelni, hogy az apuka választásban milyen kritériumokat szab :D
2020. febr. 29. 22:45
 32/44 A kérdező kommentje:

Látom sokaknak súrolja az ingerküszöbét a kérdés.

Egyetlen hazai állami iskolát nem lehet összehasonlítani egy nemzetközi magán intézménnyel. Senki ne mondja azt hogy a ÍV. kerületi káposztásmegyeri iskola azonos szinten van mondjuk a Britannica-val, az American International School of Budapest-el (a legdrágább), Deutsche Schuhe-val vagy a Gustave Eiffel Francia iskolával. A gyerekek és a szülők összetétel is teljesen más mind az értékrendet, intelligenciát, kulturális különbségeket tekintve.

Nem is véletlen hogy a magyar gyerekek olyan botrányosan szerepelnek a Pisa teszten. Az a nyelvtudás amit egy nemzetközi iskolában tud elsajátítani gyerekkortól kezdve nem versenyképes egy állami óvodáéval iskoláéval.

Nekem us van több Ugg csizmám és köszönöm de megvagyok, nagyon kényelmesek és könnyűek. Sokaknak az ára a legfőbb gond, igy egyben savanyú is a szőlő. Aki az 5 ezres cipőt emlegeti nem is tudhatja mit jelent a minőségi lábbeli.

Panelek, Káposztásmegyer stb.

Jelenleg Káposztásmegyer Budapest egyik legolcsóbb lakótelepe, itt már lehet vásárolni 45 millió forintért 80-100 négyzetméteres lakásokat. Máshol hasonló típusú lakások (III. ker. Pók utca / XI. Gazdagrét) jóval 50 millió felett vannak beárazva.

A lakóközösség, a környék, a társadalmi és szociális közösség sokat jelent.

2020. márc. 1. 13:46
 33/44 A kérdező kommentje:
Egy olyan gyerek aki minőségi környezetben, szép dolgok között szocializálodik, kiváló oktatásban részesül, ingergazdag életet él intelligensebb és kulturáltabb ember lesz.
2020. márc. 1. 13:50
 34/44 anonim ***** válasza:
91%
És aki ezt így mások orra alá dörgöli, az maximum egy férfi facán felkapaszkodott ócska kis proletár ... 😏😅
2020. márc. 1. 14:00
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Én az IBS-be jártam, így első kézből állíthatom hogy nagyon túl van misztifikálva. Nem rossz persze, de ott is erősen megy a gyerekek versenyeztetése, akinek nem diplomata vagy politikus, kórházigazgató stb. valamelyik szülője, esetleg csak lemondások árán tudják fizetni a tandíjat, lenézik. Arra is készül fel hogy oké, annyi a tandíj, de ezen felül bőven van még egyéb költség is, amit ez nem tartalmaz, éves szinten ez is millió felett lehet.
2020. márc. 1. 14:08
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

33. Persze, jobb, ha van, mint a nincs, a kérdés, mi az ára a "van"-nak. Pl egy rossz házasság? Egy férj/apa, aki sose ér rá? Egy, a gyerekét versenyeztető szeretetlen anya? Ezek a kérdések, mert ha Neked meglenne minden, amit fent írtál, nem lenne kérdés...

Másrészt az intelligencia és a kultúra nem feltétlenül ott van, ahol a pénz. Gondolod, aki mondjuk itt az ingatlanmutyiban meggazdagszik, az gondolod, hirtelen értelmiségi is lesz, magas érzelmi intelligenciával?

2020. márc. 1. 14:20
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerekek és a szülők összetétel is teljesen más mind az értékrendet, intelligenciát, kulturális különbségeket tekintve"

És te szülőként pont ezért fogsz kilógni, mint zsiráf a tornasorból.

2020. márc. 1. 17:55
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

És ezt a kérdést miért is írtad ki az átlag nép fórumára? Jöttél dicsekedni, hogy te mennyivel jobb, több vagy a nagy átlagnál? És? Akkor ma jól alszol?

Egy valóban intelligens, elit, felsőbbosztálybeli embernek nem kell jóváhagyás senkitől, hogy jók-e ezek a feltételek, magától is tudja, hogy ő hova tartozik, milyen árkategóra számára a megfelelő, legyen szó ruháról, cipőről, babakocsiről, oktatásról.

Valahogy mindig idetalál valami pénzes proli, aki dicsekvő kérdések kiírásával kísérel meg másokat leirigyezni, meg feszkót szítani. Marha jó életed lehet, ha erre így ebben a formában igényed lehet, mit ne mondjak.

Senkinek semmi köze hozzá mennyit fogsz költeni a gyerekedre, és a helyzet az hogy nagyon nem is érdekel senkit.

Az intelligenciáddal meg toronymagasan fogsz kitűnni (negatív értelmben) a valódi elitből.

2020. márc. 1. 18:49
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Na most megnéztem, mi ez az UGG, mert bevallom fogalmam sem volt. De most már látom, miért. Mert ez a cipők obagje. Egyszerűen tré. Proli. Ízlésről hallottál már?
2020. márc. 1. 19:32
 40/44 anonim ***** válasza:
91%
Én is megnéztem, ennyiért vásárol, de évekig kitartó, minőségi cipőket a (férfi) párom. Ezeknek az uggoknak az anyaga sem alkalmas a gyerekes életre.
2020. márc. 1. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!