Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire befolyásolhatja a...

Mennyire befolyásolhatja a genetika a baba nemét?

Figyelt kérdés

Itt főleg olyan embereket keresek, akik hasonló helyzetben vannak, mint én.

A férjem családjában, apái ágról csak és kizárólag fiúk születtek. Az apjának 3 fiú testvére van, azoknak pedig csak fiú gyermekeik. A férjem testvérénél is kisfiú lesz és nálunk is. Viszont én nagyom szeretnék majd egy kislányt is és félek, hogy az esélyem erre szinte nulla.

Tudom, mit mond a tudomány, inkább a hasonló családi helyzetben lévő emberek tapasztalata érdekelne. Van, akinek ilyen helyzetben összejött a lány? Vagy csak reménykédnek?

Kérlek, olyan ember írjon, aki nem piszkálni akar!

2020. febr. 9. 08:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
Páromék 3an fiúk 1 apától. Aposomnak 1 bátyja 1 nővére van. Nekünk 2 fiunk. En nem bánom, hogy fiaink vannak, sőt!
2020. febr. 9. 12:29
 12/20 anonim ***** válasza:
64%
Férjem ágán is csak fiúk vannak. Tesójának 2 fia, nekünk egy. Most kb 70% az esélyünk, hogy megtörjük az “átkot” és kislányt várok. Lutri egyébként.
2020. febr. 9. 15:00
 13/20 anonim ***** válasza:
64%

Férjem apjáék 2en vannak fiúk a családban. Az apjának két fia van. A férjem előző házasságából 2 fia van. Mi most várjuk a kislányunkat. A tesójának egy fia és egy lánya.

Ellenben az apukája testvérének 3 lánya, közülük 2nek van gyereke - egyiknek vegyesen, a másiknak 3 lánya.

2020. febr. 9. 17:40
 14/20 anonim ***** válasza:
64%

Anyunak egy nővére van- apunak egy öccse

mi ikrek vagyunk tesómmal két lány

mindkettőnek három három fia lett.

Én férjemnek fiú tesója van egy- tesóm férjének egy huga.

Nem tudom, hogy hogy jött így össze?

Viszont 3-3 unokatesónk van; anyai ágon is három, apai ágon is három. Összesen született 6 gyerekük, abból 4fiú, 2 lány. Velünk együtt a családban lévő másodunokatesók így 10 fiú - 2 lány.

MI is fiúsabb család vagyunk.

2020. febr. 9. 18:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az én ágamon 2 lány gyakori, a férjemén 1 fiú, 1 lány vagy 2 fiú. Nekünk van már 1 lányunk, a fiunk úton. Nem tudom, mi alapján jött így ki, de én is azt hittem, 2 lány lesz. Meglepett, de örülök a vegyes párosnak. :)
2020. febr. 9. 22:12
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Férjem nagymamájának egy fia és egy lánya (ő is fiús :) ) van, mindkettőnek 2-2 fia, a férjem unokatestvéreinek 2-2 fia, sógoroméknak egyelőre 1 fiuk van (meg terveznek második gyereket), nekünk 2 fiunk és egy lányunk :) Szerintem nagyobb az esély nálatok is a fiúra.
2020. febr. 10. 21:33
 17/20 anonim ***** válasza:
83%

0%--os válaszok!!!

Most komolyan- egy ilyen kérdésnél mi a jó válasz és mi a rossz? Miért kell mindenkit lepontozni?

Valakinek ez a napi öröme, hogy mindenkit lepontoz?

2020. febr. 11. 13:31
 18/20 A kérdező kommentje:
Ki pontozott le kit?? :D Én örömmel nézem itt a válaszokat. Nem én pontoztam le :D
2020. febr. 12. 06:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de férjem részéről hasonló a helyzet nálunk is. Generációkig visszamenőleg csak fiúk születtek. Sógoromnak is fia van, nekünk is kisfiúnk született tavaly.
2020. febr. 12. 15:42
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire hasonló, de azért leírom...

Nagymamámék 10-en voltak testvérek (7 lány, 3 fiú), anyámék 7-en (mind lány). Én lány vagyok, de az unokatestvéreim kb 50-50%-ban fiúk és lányok. De az unokatestvéreim gyerekei közt már kevés a lány. Ez tényleg lutri.

2020. febr. 15. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!