Vélemény? Magazinokról:Kismama, Baba-mama, Anyák lapja
Én a terhességem óta rendszeresen veszem az Anyák lapját! Nagyon szerettem/szeretem. Most már 2 hónapja megveszem a Baba magazint is. 5 hónapos múlt a fiam. Ajándékok: volt már benne cumi, utazó kanál (nagyon praktikus), dekorációs textil betű, autóba baba matrica, pelenka, törlőkendő... Sok kis apróság! Ja és mindkettőben van sok Brendon kupon. Nem szeretem a Brendon áruházakat, de így kuponnal már vettem egy-két dolgot.
Szerintem jó kis újságok!
Még annyi, hogy ne rendeld meg rögtön, hanem csak vegyél az újságosnál. Megveszel két számot, abból már meglátod, hogy milyen felépítésűek, és hogy neked tetszik-e. Ha meg vagy vele elégedve, megrendeled.
1. voltam
A véleményem ezekről?Azt sugallják,hogy nem vagy tökéletes,mert rossz ha császárra szülsz, ha nem tudsz szoptatni, ha nem tudod ezt az, ne ezt csináld ne azt, te meg ott állsz egy babával,épp túlesve a szülésen,tele hormonokkal,labilis érzelmi állapotban készen a depresszzióra és akkor ez a sok sz@r rátesz még egy jó nagy lapáttal és máris a süllyesztőben vagy.
Amúgy megveszem a kuponok és ajándékok miatt, azokat kiszedem, az újságot meg kidobom:)
Beleolvastam már pár ilyen újságba, de nem veszem meg őket. Egyrészt mert úgy érzem hogy összezavarnak és elbizonytalanítanak, másrészt mert üzleti alapon készülnek, tehát mindig úgy tálalják az info-kat ahogy az a megbízóknak, a hirdetőknek a legjobb. Bosszantott a sok reklám is, hogy alapból fölösleges dolgokat úgy állítanak be, mintha nélkülük sz@r élete lenne a babának egy "felelőtlen" szülő mellett, aki nem adja meg a gyerekének azt ami a legjobb. Tudom hogy éppen ez a reklámozás lényege, de akkor is rossz érzést kelt bennem.
Plusz amúgy is közel két éve non-stop babázok, így ha nagy-néha leülök olvasni inkább valami nem-babással töltöm az időt :). A Nők lapját pl. szerettem, mert abban sokféle témával foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!