1 éves korba vagy afelett tejitalt kap a babátok vagy tehéntejet?
Akkor még tápszert kapott. Kb. másfél éves korában álltunk át a tejitalra és végig azt kapta, amíg igényelte (3,5 éves koráig, nyilván egyre kevesebbet).
Tehéntejet kb. 2 éves korától kapott, elsősorban ételben, alkalmanként kakaót. Szerintem a tehéntej nem alkalmas arra, hogy napi rendszerességgel literszámra vedelje egy ember. A napi kakaózás meg egyenes út a cukorbetegséghez.
Még tápszert.
Majd bevezetem neki is a tejet, de igazából nem fogok neki túl sokat adni. Inkább tejitalt... a nagy se nagyon itta a tejet, sőt most sem igazán szereti, előbb issza meg a rizstejemet, mint a tehéntejet.
Tejet.
Először tejitalt vettem de nem tetszett neki.
2 évig szoptattam. A tejet meg most merem csak adni óvatosan (4 éves). Eddig pöttyös volt tőle az arca nagyon.
Tápot nem kapott, tejitalt sem. Se tejpépet (próbáltam 2x is, de mindig kihányta a Sinlacot) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!