Tejitalt vegyek vagy kaphat már tehéntejet?
21 hónapos volt, amikor bevezettem a tehéntejet. Addig tejitalt kapott.
Ha házi tejet adnál, mindenképpen várj még.
Onnantól,h ehet tejterméket,akár tejet is ihat. És a tapszerben is ott a tejpor.
Az en fiam egyik napról a másikra elutasította a tápszert,azóta tejet iszik. Bolti,3,5%-os. Nagyon szereti. És mellékesen mondom,h amennyit megiszik,jóval olcsóbban jövök ki,mintha tejitalokat vennék.
A vitamint meg úgyis megeszi zöldség-gyümölcs formában.
6-os, a feldolgozott tejtermékek (túró, joghurt, tejföl, sajt) meg a tápszer nagyon nem ugyanaz, mint a tej!
Igen, sokan adják 1 éves kortól, de a veséjének megterhelő lehet. A bolti tej ugyan kevésbé, mint a házi, de én nem kockáztattam egy esetleges későbbi érzékenységet. Kibírtam azt az 1 plusz évet, nem mentünk csődbe, hogy tejitalt adtam tej helyett 2 éves korig.
De mindenki maga dönti el, hogyan csinálja.
6# vagyok,és kedves utolsó,teljesen igazad van,ettől én is tartottam. És valóban a feldolgozott termék nem ugyanaz,mint a rendes tej.
Első gyermekes anyuka vagyok,én is csak azért folyamodtam a tejhez,mert amikortól elutasította a tápszert,hiába próbáltam a tejitalt,pénzkidobás volt,mert nem kellett neki. A tejet meg elfogadta. Szerencsére,nem lett gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!