Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 68 óra igazolatlan után mert...

Ncorereni kérdése:

68 óra igazolatlan után mert olyan szuper jó dokink van, aki nem adott igazolast (2,5 hétről beszélek ami nem folyamatos volt. Valaki?

Figyelt kérdés
68 óra igazolatlan után mert olyan szuper jó dokink van, aki nem adott igazolast (2,5 hétről beszélek ami nem folyamatos volt nem egyhuzamban) most jelenleg elsőnek vagyok olyan cipőben hogy a Családsegítő és a gyámhivatal lépett közbe. Ilyenkor mit szoktak csinálni? Hogyan járnak el? Mas problema nem áll fent!

2020. febr. 5. 14:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Felnőtt nő és anya vagy, de nem tudsz egy kérdést összeszedetten feltenni. Beszéltél te magad az orvossal, vagy csak a gyerek? Miután az orvos nem adott igazolást, felhívtad az osztályfőnököt? Tudsz egyáltalán arról, hogy az osztályfőnök is igazolhat? Nyilván ne küldd be a gyereket, ha összehányná az iskolát, akkor se, ha doki nem hiszi el. De annyi meg annyi megoldás van erre a problémára. Másik orvos, harmadik orvos, osztályfőnök, igazgató. Miért kellett ezt a helyzetet megvárnod?
2020. febr. 5. 22:59
 12/14 anonim ***** válasza:
95%
Miért az orvos hibája hogy nem kockáztatja az állását egy semmirevaló lógós kölyökért?
2020. febr. 6. 05:04
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Nem is értem. Neked, mint szülőnek kellett volna jelezned, hogy kérsz igazolást, ha automatikusan nem ad. Nem tudom a gyerek korát, de van, hogy "megfeledkezik" róla az orvos, pl elsős gyerekem mellett mindig figyelmeztetni kellett rá, mert "jajj, hát olyan kis picike, azt hittem, maradt nagycsoportban".

Nagyobb gyerek pedig ha egyedül rendezi az orvoshoz járást, akkor nyilván kérjen, kap. Vaaagy, el sem ment a dokiig, mert még arra is lusta volt.

2020. febr. 6. 08:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg az sem mindegy mikor voltatok orvosnál. Ha utólag hogy "jaj már 3 napja itthon van" akkor visszamenőleg akkor sem adhat igazolást ha tényleg beteg volt a gyerek.
2020. febr. 6. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!