Egy 15 éves lehet jó szülő?
Unokatestvérem barátnője 16 éves volt, amikor szült. Unokatesom 25. A családból senki sem bízott bennük. Ok nagyon jó szülők lettek, azóta is együtt vannak. 12 éves a kislanyuk.
Szóval can ilyen is, de szerintem ez a ritka
Szerintem lehet, de gyorsan fel kell hozzá nőnie. Mai dédmamák közül ismerek ilyet, de akkor muszáj is volt nekik, mert háború volt, sokan megházasodtak, mielőtt bevitték az apákat, aztán egyedül maradtak a gyerek(ek)kel néha úgy, hogy már a saját szüleiket is nekik kellett eltartaniuk.
Azért egy mai átlag tinit inkább úgy képzel el az ember, hogy kvázi házi kedvencként tekint a babára, nem úgy, mint a gyerekére, akiből egyszer ember "lesz", és folyton lepasszolja a szüleinek, aztán a végén max. egy jófej nagynéni/barátnő/testvér státuszt tud kialakítani a gyerekkel, hacsak addig annyira el nem mérgesedik a helyzet, hogy valamelyik szereplő kilép a történetből. De van esély kivételnek lenni, drukkolok.
Mi a ...-ért kérdezed ha szerinted márpedig lehet? Nem mindegy akkor ha 100-an leírjuk az ellenvéleményt?
Amúgy nézegess Terhes tinik sorozatot, talán a tlc-n ment anno. 99%-ban még az is megbánta utólag hogy 16 évesen szült, aki nagy erőfeszítéssel de felnőtt a feladathoz. Az apukák meg 90%-ban nem tudtak felnőni a feladathoz és leléptek. Gyereknek nem való gyerek, de ha te azt gondolod jó buli hajrá, csináld
Mikor én szültem, egy roma lány volt a szobatársam (16 éves) és igaz nem ismertem, csak abban az 5 napban láttam a viselkedését, de én nagyon jó anyának láttám. Párjával együtt várták a babát, leköttette magát mivel csak egy gyermeket terveznek, fogadott dokija volt, utánaolvasott a babával kapcsolatos dolgoknak, szoptatásnak, gyönyörűen ellátta, nem is kellett a csecsemősök segítsége és imádta a kicsit. Olyan büszkeséggel, szeretettel gondozta öröm volt nézni. A jó anyaság nem a koron múlik.
Ezt a bulizni vágyik mindenki 15 évesen, meg azt is kell szöveget meg úgy utálom. Én sem jártam 15 évesen buliba, pedig nem volt gyerekem, mehettem volna, de akart a fene. Meg később se akartam. Nem mindenkinek kell ilyen korszak az életébe. Ettől függetlenül értem én, hogy 15 évesen ne szüljön a gyerek, de kivétel mindig akadhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!