Nem visszataszító dolog mikor szülő vagy nagyszülő szájon csókolja a gyereket?
Figyelt kérdés
Bizonyos szülőknél ez tök természetes dolog, szerintem szörnyen visszataszító. Kövezzetek meg, de én gondolkodok rosszul?2020. jan. 6. 14:08
1/10 anonim válasza:
De igen, visszataszító. Most jobb? :) :)
2/10 anonim válasza:
Nekem is az, ezért nem így adunk puszit. Nyilván annak nem visszataszító, aki így csinalja
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed.
2020. jan. 6. 14:15
4/10 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. De mindenki azt csinál amit akar. Biztos nem írnék ki erről kérdést.
5/10 anonim válasza:
De, plussz csodás betegséget is kaphat a gyerek
6/10 anonim válasza:
De eléggé az számomra is.
Főleg mikor megyek az iskolába a 8 éves gyerekemért, jön az osztálytársának az anyja,és látom hogy a 8 éves fiával szájra pusziszkodnak, na attól rosszul tudok lenni.
7/10 anonim válasza:
Kultúránként eltérő, nekem, mint magyar kultúrában felcseperedettnek nagyon visszás. De én szeretek mindent és mindenkit a helyén kezelni. A férjemnek szájra, gyereknek arcra, a férjem a férjem és a gyerekemnek apa, a hálószoba intfimszféra, a gyerekszoba gyerekszoba.
8/10 anonim válasza:
Lányom 14 hónapos. Én neki az arcára szoktam puszit adni, ő viszont most fedezte fel, hogy tud puszit adni, valószínűleg azt látja, hogy az apjával egymásnak szájra adunk, így ő konkrétan tolja fel a fejemet, hogy a számra adhasson, ráadásul tátott szájjal ad, pedig olyat nem lát. Hát Istenem, nem fogok belehalni, majd leszokik/átszokik később!
9/10 anonim válasza:
De nekem is fura. Természetellenes. De van ahol ez teljesen elfogadott. Mi nem ezt láttuk gyermekkorunkban azért fura. Aki ebben nő fel annak természetes.
10/10 anonim válasza:
Mi sem szeretjük ezt, se én se a férjem, nem szoktuk a lányunk szájon csókolni, mi is visszatetszőnek tartjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!