Mennyi gyerektartást fizessek?
Itt most az a kérdés hogy egymás között megbeszélve , bíroságot kihagyva mennyi lenne a reális mindent figyelembe véve.
Van egy 11 hónapos kisfiam.
Az anyuka megcsalt és kiderült ( tudom hogy ez semmit sem változtat csak mielött kérdés jönne , ezért nem vagyok már vele.)
A fiamat két hetente láthatom es mivel pici így nem vihetem el erre az időre. ( még nincs is bírósági döntés ezügyben de csak két hetente mehetek mert így enged be)
Havi 50.000ft ot fizetek ( 3 hónapja történt)
A havi keresetem nettó 255.000ft tisztán igazolható.
Ezen felül az elmult 3 hónapban ha kellet valami a fiamnak azt megvettem , megrendeltem saját pénzből ezen felül.
Nincs örökölt lakásom és nem is lesz, egy szobában lakok amit bérlek ami havi 60.000ft + rezsi fele.
Volt párom azt mondja hogy ha nem fizetek többet (80.000ft) akkor bíróságra megy.
Fúj, de utálom az ilyen nőket. Még nő létemre is. Figyelj! fogadj ügyvédet, vannak olcsók, menjetek a bíróságra! Iszonyú sokat fizetsz. Miből élsz? Így nem fogsz tudni új életet kezdeni soha!
Ismerősöm két gyerekre kap 36 ezer gyerektartást!az mondjuk rettenetsen kevés, de sajnos ő is kivívta ezt, nagyon inkorrekt volt a férjjel.
Itt a férfi kérdező 100%át az asszony csalja meg. Irigylem a nőket, hogy egy 1 év alatti gyerek mellett van idejük félrekufircolni.
Na mindegy. Hagyd hogy bíróságra vigye az ügyet. A legjobb esetben is ennek a felét kB 25ezer ftot fognak megítélni neki. Ezen felül támogathatod a gyereket, de tárgyi dolgokkal támogasd, amit nem tud az asszony magára költeni.
Pl. Elmész hozzájuk láthatásra, látod, hogy nincs etetőszéke a gyereknek, veszel egyet.
Az én férjemnek 380ezer ftos fizetése volt, 25ezret ítéltek meg, mert a bíróság szerint nem kerül többe egy gyerek ellátása 50ezer ftnál, és anyukának meg apukának is 50-50%ot kell állnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!