Ma egyedül voltam a 2 hetes és a 2,5 éves lányommal. Férjemmel össze vesztünk,így az egész napom feszült volt, amit biztos a kicsi is érzett mert sírós volt ma nagyon. A nagy lányommal is olyan türelmetlen voltam, délben aludni nem akart, akkor is rá kiabáltam, ellenkezett ma sokmindenben én pedig idegesen, feszülten reagáltam rá, ő Persze sírt ilyenkor. Aztán olyan bűntudatom van, hogy nem is rá haragudtam egész nap mégis rajta csattant. Mondtam neki is, hogy neharagudjon, kicsit ideges vagyok, de nem tudom érti e, vagy csak azt szűri le hogy ma ilyen kiabálós ....voltam.
Haragudhat ezért majd rám??
2020. jan. 3. 18:11
1/6 anonim válasza:
Igen, biztosan lelép töletek 16 évesen és vissza se néz, örülj neki ha nem öl meg valamelyik éjjel. Vigyázni kell ezzel a kiabálással!
2020. jan. 3. 18:17
2/6 anonim válasza:
Szerintem fontos, hogy egy gyerek megtanulja mi szülők sem vagyunk tökéletesek. Bocsánatot kértél, elmagyaráztad. Legközelebb próbáld tudatosítani magadban, hogy kire vagy igazán mérges és ha nem tudsz túllépni rajta, próbáld meg vhogy kiadni magadból, persze úgy, hogy ne a gyerekeken csattanjon.
2020. jan. 3. 18:18
3/6 anonim válasza:
mi van ???
ja h neked nem lehet rossz napod mi?
meg h tökéletes anya
felejtsd már el ezeket
nyugodtan lehetsz ideges mérges rosszkedvű a gyerek túléli
sőt megtanulja h a érzelmeket ki is lehet mutatni
majd holnap ha nyugi van elmondod a nagynak h anya tegnap rosszkedvű volt de ma már nem szóval mehet a móka
ennyi
2020. jan. 3. 18:21
4/6 anonim válasza:
Elso mashol viccelődj meg még gyakorolj
2020. jan. 3. 18:39
5/6 anonim válasza:
Azt kell mondjam, hogy szerencsés vagy, hogy nem gyakori nálatok az ilyesmi. Én minden nap harcolok a 3.5 évessel, konkrétan tojik a fejünkre, dacosabb, mint valaha. Szóval én felemelem a hangom vele, volt olyan is amit megbántam, hogy mondtam neki, de attól még imádjuk egymást és ő is tudja, ha kiabálok okom van.
2020. jan. 3. 18:39
6/6 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva lehet meglepődött, de holnap már nem is igen fog emlékezni rá vagy eszébe lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!