Anyukák valaki meghallgatna? Olyan bűntudatom van.
Figyelt kérdés
Biztosan a hormonok, vagy nem tudom, de hatalmas bűntudatot érzek. 23 hetes kismama vagyok, nem szeretem ezt a terhességemet, tehernek érzem. A babának örülünk, várjuk, de a terhesség sajnos nem a kedvencem. Van már egy 3 éves fiam, vele folyton türelmetlen vagyok, bár mostanában tudom ezt uralni. A párom kamionozik, egész héten ketten vagyunk, a gyerek alvásig oviban, én a nagymamámat ápolom délelőtt. Egyedül csinálok mindent, rámhárul minden, ráadásul hetek óta apa is csak 1 napokat van itthon. Anyukám néha péntekenként elviszi a fiamat, akkor is rosszul érzem magam, hiányzik, nem tudok magammal mit kezdeni. Holnap elmennék egy barátnőmmel moziba, a gyereket megoldottam, mindent lebeszéltem, a párom persze nem lesz itthon sajnos egész hétvégén. Mégis olyan sz*rnak érzem magam, hogy lepasszolom. Olyan nem tudom, furcsa érzés minden, kavarog a fejem. Igazából nem várok semmit, csak örülök, ha valaki elolvassa.2014. márc. 6. 21:23
1/4 anonim válasza:
Jó szórakozást holnap a moziban! Próbálj meg legalább abban a két órában magaddal foglalkozni! :-)
2/4 anonim válasza:
Természetes. Rengeteget vagy a gyerekkel de közben már elfáradtál. 2 éves a fiam és nagyon sokat vagyok vele szinte nem is szoktam nélküle lenni de mikor elmegyek valahova nélküle hiányzik. De azért mert már annyi időt töltöttünk együtt. Ez olyan mint az alvás az is már rég veled van és ha nem aludhatnál rosszul lennél hiányozna
3/4 anonim válasza:
Én is 23 hetes vagyok és nekem se a legjobb. Mármnt nincs semmi tünetem, semmi bajom lehet pont ez miatt mintha nem is lenne ott ezért van hogy egész nap eszembe se jut nekem ezért szokott lelkiismeret furdalásom lenni. Illetve hogy nem szeretek beszélni se a terhességemről, felidegesít mikor anyum is kérdezősködik hogy mi van velem vagy mikor ott vagyunk akkor simogatja meg beszél a hasamhoz úgy hogy még nevet se választottunk neki... irritál az ilyen, egyedül páromat tudom elviselni hogy odabújik és beszél hozzá olyankor mocorog is, mikor egyedül vagyok itthon akkor meg semmi mintha csak az apját várná haza:) Van egy kislányunk is őt rendszeresen lepasszoljuk a nagyfaterékhez, van hogy szinte minden hétvégén ott lóg. Általában pénteken délután megy nagyapa érte az oviba mi meg vasárnap délután, este megyünk csak érte. Én nem érzem ezt bajnak, mert szeret ott lenni alig várja akkor miért ne legyen ott. Szóval ha szeret másnál lenni akkor nem gáz.
4/4 anonim válasza:
Szia. Te tulajdonképpen magányos vagy.Nincs barátnőd, akivel megithatnál néha néha egy kávét és alaposan kibeszélhetnéd magad? Mert igen rádférne egy kis társaság. Én is igy vagyok, párom szintén kamionos. Egyedül csináltam végig 3 terhességet 7 év alatt, egyedül szültem mindet. Mostmár a nagy iskolás, a kicsi jövőre óvodás, a minike pedig 1 éves. Ahogy nőnek egyre több programra tudok velük elmenni. Lepasszolni nincs kinek őket. Kitartást most még a hormonok is dolgoznak. Ha van kedved irhatsz privit és beszélhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!