Mit csináljak, hogy ne legyek ilyen önző a párommal? Bűntudatom van.
szerintem az hogy féltékenységet érzel, az normális :) kimerítő egy csöppség, és az nem is kifejezés. De nagyon jó dolog, hogy belátod, hogy a férjednek is jár ennyi, és nem rendeled haza.
Barátnők nincsenek? néha hívd át őket, süssetek valami csokis kalóriabombát (ha nincs hozzá energiád, esetleg kérd meg őket hogy hozzanak valami nyalánkságot) attól hogy te nem mehetsz el, ők jöhetnek :) filmezzetek, pletykáljatok.
Anyukáddal milyen a viszonyod? nekem néha olyan jól esik anyukámmal filmezni közben csokit enni :) hívd át esetleg őt.
Kitartást! :) nem vagy szemét, nagyszerű feleség agy, és nagyszerű anyuka is
Szia!
Szerintem ne legyen buntudatod, teljesen normalis ahogy erzel. En is nem olyan reg szultem es le tudnam utni a parom, mikor szabadnapjain egy picit elcsavarog (pedig tudom hogy megerdemli a kikapcsolodast), vagy ejjel mikor edesdeden alszik, en meg virrasztok a manoval. :) Ilyenkor mindig el is szegyellem magam, de ez van, en mindig kozlom is vele hogy milyen aljas gondolataim vannak es jot nevetunk. :) szerintem majd elmulik. :)
nem tudom mekkora a babatok, ha picit nagyobb (4-5 hónapos), akkor neha 2-3 orara te is rabizhatod, mig elmesz ide-oda.
lefejed a tejet, vagy pedig két szoptatás között..
illetve hivhatsz vendégeket..
én forditva vagyok, a ferjem nagyon aktiv, heti negy foci, neha beulnek utana, stb, és furdal a lelkiismeret, hogy ezt neha onhibamon kivul "megvonom" tőle.. de mind a ketten vallaltuk, és tényleg sokat segit, meg rendes, a hazimunkaba is besegit, es nem szól, hogy nem varom meleg kajaval..
amugy nem vagy szemét, csak picit leterhelt.. hasonló koru babak szuleivel szoktal talalkozni, beszelgetni, esetleg kozos programot szervezni?
Szia nekem a férjem most a hetekben készül ki dolgozni.Hétfőn megy,pénteken jön.És szombaton délután intenzív gitár próba.....és én a minap bizony hangot adtam a nemtetszésemnek!És nem bántam meg,sőt sokkal jobban lettem :)
3 hónapos a fiunk és szinte semmit nem tudok mellette csinálni,most is fölébredt és megyek is.
De jön a tavasz,jobb idő lesz,és ő is csak növekszik...remélem jobb lesz.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!