Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne legyek...

Mit csináljak, hogy ne legyek ilyen önző a párommal? Bűntudatom van.

Figyelt kérdés
5 hónapos a babánk, én vagyok vele itthon. A párom nagyon sokat dolgozik, reggel megy, este a fürdetésre esik haza. Nagyon szeret focizni. Elhívták a munkatársai egy focicsapatba, 30 kilométerre tőlünk. Örültem neki, amikor kérdezte, hogy eljárhat-e, mert nincs sok barátja a környéken, meg neki is kell a kikapcsolódás. Ma este van az első edzés, majd valamikor 11 körül ér haza. Most beszéltünk telefonon és olyan utálatos voltam vele. Mondtam, hogy menjen nyugodtan, ha azt mondtam volna, jöjjön haza, akkor hazajön. Mégis úgy érzem, nem fair, én sem járok sehova szórakozni, még hétvégém sincs, mert a babát mindig én látom el. persze amikor itthon van segít, de én pl vasárnap sem aludhatok sokáig, mert a baba akkor is ébred korán. A páromat persze hagyom aludni, mert ő jár el dolgozni... tudom, hogy dög vagyok, de mégis úgy érzem, neki lehet, nekem nem? Nekem nincs hova elmenni, és ha lenne is hova, a babám még szopizik, nem hagyhatom itt órákra... bűtudatom van, szerintetek is szemét vagyok?
2009. febr. 4. 19:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Az "önzős" válaszolónak üzenném, hogy nem én pontoztam le, de azért nincs mindenben igaza. Igen, ő értünk gürizik, én meg a közös babánkat látom el és táplálom napi 24 órában. Ez legalább akkora munka! Nekem is járna egy kis kikapcs, ez így lenne fair. Csak azt szeretném, ha segítene hogy nekem is jusson egy kis időm az én hobbimra. Ennyi az egész.
2009. febr. 5. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!