3 gyerekes Anyukák, hogy bírjátok?
Világéletemben 3 gyereket szerettem volna, most várjuk az elsőt, tehát lehet, hogy még változik a véleményem. :)
Arra lennék kíváncsi, hogy lelkileg, fizikailag, agyilag hogyan bírjátok/csináljátok?
Az anyagi részét azért nem kérdezem, mert csak megoldanánk valahogy, nem vagyunk "nagyigényűek". De erre vonatkozóan is írhattok.
Magyarul: Mindenre kíváncsi vagyok, ami 3 gyerekkel kapcsolatos.
Köszönöm!
Lányok, érdekes amiket írtatok.
Tudjátok, soha nem jutott eszembe, hogy bárkit is lenézzek vagy elítéljek csak azért, mert egynél több gyereke van. Meg vagyok döbbenve, hogy ilyen van.
Az pedig amikor az egyik válaszolónak odaadták a szatyor cuccot, hogy tessék vidd haza, mert itthagyták, szerintem kifejezetten gusztustalan. Nem azért mert használt, én is imádok turkálni. Hanem azért, mert nem úgy hozta valaki és adta oda, hogy nézd, ezeket nektek szántam, remélem tudjátok használni. Hanem szinte "összekukázott" dolgok. Ezt nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!