Egyéjszakás kalandból baba. Volt már valaki hasonló helyzetben? (bővebben lenn)
7 hónapos terhes vagyok egy olyan férfitól, akinek családja van. Egyéjszakás kaland volt, megtörtént, már visszacsinálni nem tudjuk.
A legtöbb orvosi vizsgálatra eljön velem, próbál mindenben támogatni, persze a felesége semmiről sem tud. Ami még jobban nehezíti az egészet, hogy mi munkatársak vagyunk, minden nap találkozunk, és úgy kell viselkedünk mások előtt, mintha nem lenne semmi közünk egymáshoz. Én ezt az egész helyzetet a szülés közeledtével már egyre nehezebben bírom. Nem mondtam el senkinek, hogy ki az apa, csak ő tudja és én. Nagyon félek tőle, hogy ez az egész ki fog derülni.
Nem szeretném, ha emiatt tönkre menne a házassága, hiszen kettőnk között nem lesz több, és nem is érdekem, hogy ők ketten szakítsanak, de ő is ugyanúgy hibás ebben, mint én. Ő tartani szeretné a baba születése után is velünk a kapcsolatot, részese szeretne lenni a baba életének, de attól tartok, hogy ez csak még bonyolultabbá tenné az egészet. Egy szar embernek érzem magam, és szégyenlem, hogy összejöttem egy nős férfival, de már nem tudom visszacsinálni. Így az ünnepekkor a hangulatom egyenlő a nullával, nincs kedvem hazamenni sem a családhoz együtt ünnepelni, mert tudom, hogy minden második kérdés hozzám szegeződne a babával kapcsolatban.
Nagyon szerettem volna kisbabát, viszont egy betegség miatt eddig mindig azt mondták, hogy nekem nem lehet természetes úton gyerekem, kicsit lesokkolódtam, amikor kiderült, hogy mégis, de nagyon örülök neki, de érthető módon a gyerekvárást máshogy képzeltem el. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe fogok kerülni. Tudom, hogy eléggé speciális az esetem, de esetleg volt már valaki egy kicsit is hasonló helyzetben? Hogyan tudtátok megoldani?
Mennyien félnek itt, hogy a férjük félredug:D
Nem te fogadtál hűséget a feleségnek, nem a te erkölcsöd bánja, hanem a férjjé. Nem te tennéd tönkre az életüket, a férj tette tönkre, te max nem falazol neki!
Szerintem apuka hazudik, megvárja, hogy ne legyen a neve a papíron(apasági), hogy aztán leléphessen anélkül, hogy valaha is adnia kelljen bármit, amit a gyermeknek jog és erkölcs szerint járna!
Nem te tetted tönkre az életét a családnak, a férj teljesen egyedül tette ezt! Az nem hűség, ami addig tart, amíg nincs lehetőség!
Nekem van egy féltesóm, pont így lett, apám két éves koráig titkolta a kicsit, majd a nő idejött a 2 évessel hozzánk(féltesókhoz, mikor még tinik voltunk) és velünk akart ünnepekre és családi összejövetelre járni.
A vicc az, hogy addigra apáék elváltak, a nő úgy jött ide, hogy apa nem is itt lakott már vagy egy éve, tehát az exfeleséghez és a két gyermekéhez jött..
Elsőre kiakasztott, mert a nő nem komplett, hogy egy gyereket is magával ráncigál mielőtt rendezné a jó viszonyt, másrészt, hogy eddig titkolta ő is, ezért is dühös voltam.
Leginkább apára. Most eltelt 10 év, apával leépítettük minimálisra a kapcsolatot, teljesen gerinctelen, már nem is látogatja a gyermeket(aki egyébként sérült súlyosan), most azon munkálkodik, hogy kizárja az örökségből, mielőtt még vagyonmentésnek lehetne nevezni ezt..
Mivel a nő hibbant, az apánk hibbant, a gyerekhez semmilyen érzelmi szál nem fűz minket, nem tartjuk vele a kapcsolatot. Ha nagyon nehéz lesz úgyis megkeresnek, akkor majd a vér miatt segítünk, ahogy tudunk.
Én a feleség helyében akarnám tudni, hogy egy gerinctelennel élek együtt! Akarnám tudni, hogy másokkal dug, hogy a szemembe hazudik, és azt is szeretném előre tudni, hogy a férjem vagyona nem csak a mi gyerekünkre fog szállni, ne akkor szembesüljek vele, mikor már egy nénike lett belőlem, még a mentő is elvinne! Mellesleg meg akarnám adni a gyerekemnek a lehetőséget, hogy eldönthesse, akar e kezdeni valamit az apja másik gyerekével és megadni a döntés jogát ahhoz, hogy az apjához is hozzá tudjon állni minden ismeretében! Mi tíz év körül döntöttünk, nem volt durva a helyzet annyira, kicsit talán kevésbé éreztem magam fontosnak, mert többen lettünk és senki sem szólt. Azt éreztem, hogy éreznem kellene valamit(testvért mondtak) de nem éreztem, emiatt pedig lelkiismeretfurdalásom lett, de hamar elmúlt, mikor felfogtam, hogy a vér önmagában nem jelent érzelmi köteléket, legalábbis látatlanul nem. Aztán az orrom elé tolták a fotót, és kiköpött apám volt a kissrác, a szemünk ugyanaz. Akkor azt éreztem, hogy valami gyenge szál mégis összeköt, de mivel apám felöli, akit addigra eléggé megutáltunk, nem valami erős, de fontos. Kb mint a szemünk a testünkön. Nagyon pici rész, de mègiscsak hozzánk tartozik. Szóval ha nagy baj lesz, szól(szólnak) és segítek, de más nem megy, hiszen nincs közös múlt, nincsenek érzelmek, szerencsétlen gyereknek meg mindkét szülője hibbant..
Vedd rá a pasit, hogy elmondja, győződj meg róla, hogy bevallotta(aki a feleségnek hazudik, a szeretőnek is fog). Ha megszületett a kicsi írasd alá vele az apasàgit! Ha nem mondja el a feleségnek, mutasd meg neki az apaságit!(Kérlek, ha velem történne nagyon rossz lenne, hogy senki sem szólt, én nem akarok hazugságban élni, az esélyem is elvennéd, hogy rendes férfit találjak és boldog legyek!)
A többit bízd a pasira.
Ha akar fizet, ha akar látogat, te ne legyél vele érzelmileg!
Én ezeket tenném!
Még egyszer, nem te tetted tönkre, nem te szegtél esküt, nem te hazudtál, mikor megígértél valamit, semmivel nem tartozol egy vadidegen nőnek, semmi közöd ahhoz, hogy más milyen esküt akar megszegni és milyet nem! Ezt azok mondják, akik félnek beismerni, hogy hibáztak mikor egy patkányban bíztak meg.
Csaltak már meg, nem a lányt okoltam, hanem a gerinctelen exem!
Lehet, hogy a feleség normális, lehet hogy nem, de joga van a boldogsághoz, amit azért nem kap meg, mert a férje hazudik neki, mások meg támogatják ebben.
Szerintem mindent leírtam, amit tudtam, nem ítéllek el(hacsak nincs neked is párod, akit megcsaltál), szerintem semmi rosszat nem tettél, kb mint az, aki egy diétázóval beül egy mekibe, amit a diétázó javasolt. Egy biztost kérdezel, aztán beülsz vele, nem a te felelősséged az ő esküje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!