Egyéjszakás kalandból baba. Volt már valaki hasonló helyzetben? (bővebben lenn)
7 hónapos terhes vagyok egy olyan férfitól, akinek családja van. Egyéjszakás kaland volt, megtörtént, már visszacsinálni nem tudjuk.
A legtöbb orvosi vizsgálatra eljön velem, próbál mindenben támogatni, persze a felesége semmiről sem tud. Ami még jobban nehezíti az egészet, hogy mi munkatársak vagyunk, minden nap találkozunk, és úgy kell viselkedünk mások előtt, mintha nem lenne semmi közünk egymáshoz. Én ezt az egész helyzetet a szülés közeledtével már egyre nehezebben bírom. Nem mondtam el senkinek, hogy ki az apa, csak ő tudja és én. Nagyon félek tőle, hogy ez az egész ki fog derülni.
Nem szeretném, ha emiatt tönkre menne a házassága, hiszen kettőnk között nem lesz több, és nem is érdekem, hogy ők ketten szakítsanak, de ő is ugyanúgy hibás ebben, mint én. Ő tartani szeretné a baba születése után is velünk a kapcsolatot, részese szeretne lenni a baba életének, de attól tartok, hogy ez csak még bonyolultabbá tenné az egészet. Egy szar embernek érzem magam, és szégyenlem, hogy összejöttem egy nős férfival, de már nem tudom visszacsinálni. Így az ünnepekkor a hangulatom egyenlő a nullával, nincs kedvem hazamenni sem a családhoz együtt ünnepelni, mert tudom, hogy minden második kérdés hozzám szegeződne a babával kapcsolatban.
Nagyon szerettem volna kisbabát, viszont egy betegség miatt eddig mindig azt mondták, hogy nekem nem lehet természetes úton gyerekem, kicsit lesokkolódtam, amikor kiderült, hogy mégis, de nagyon örülök neki, de érthető módon a gyerekvárást máshogy képzeltem el. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe fogok kerülni. Tudom, hogy eléggé speciális az esetem, de esetleg volt már valaki egy kicsit is hasonló helyzetben? Hogyan tudtátok megoldani?
Épeszű ember ilyen körülmények közt nem szül gyereket... Gratula. Sok vàlasztàsod nincs, tűrsz tovàbb és ennyi. De meg is érdemled. Most màr elkéstél. Akkor kellett volna gondolkodni amikor széttetted a làbad egy hàzas embernek. Hol a tartàsod? Hol a büszkeséged??? Nem kell a kifogàs.
Mondani bàrmit lehet, gyereket csak az nem szülhet akinek a belső szervei ehhez nincsenek meg. Szimplàn felelőtlen voltàl, legalàbb magadnak ne hazudj.
Anyagi hattered megvan?
Szerintem ne érezd szar embernek magad, nem Te csaltal meg valakit hanem a nos férfi. Azt írod, a babának orulsz. Nxilvan nem így kepzelted el....de jobb szerinted a felesegeknek akiknek a férje kollegaknak csinál gyereket? Párod meg lehet később így is. A lebukason meg aggódjon o egyedül. Kerüljön szépen a nevére és fizessen gyerektartast. Nem kell lapitanod mert gyereked lesz
Bírom az itteni erkölcscsőszöket, akik pálcát törnek a kérdező felett, de gond nélkül megölnék a saját gyereküket(abortusz).
Igen ,hibázott, de nem kioktatást kért. Gondolom ti nem voltatok még szerelmesek igaz? Én nem feküdtem le házas emberrel, de nem mondom, hogy sose tenném, mert nem tudhatom mit hoz a jövő, bárki, igen, ti is kerülhettek hasonló helyzetbe.
Kérdező, én a helyedben elköltöznék, és megszakítanám vele a kapcsolatot, mert ez előbb utóbb ki fog derülni.
Jaj hagyjuk màr ezt a gyilkossàg ökörséget. Ha egy ember fogja magàt odamegy a kisàgyhoz, kiveszi az ordító csecsemőt, és megfojtja/ leszúrja, stb stb és meghal, AZ gyilkossàg. Műtéti úton eltàvolíttatni egy pàr hetes sejtcsomót, az marhàra nem az. Aki ezt a két dolgot egy szinten értékeli, annak max 60 lehet az IQ- ja, tuti szellemi fogyatékos.
Nincs abban semmi extra, hogy normàlis értékrendű nő nem b@**atja magàt teherbe/ nem fekszik alà egy hàzas/ kapcsolatban élő férfinak. Alap. Az pedig, hogy ezek utàn itt sír a szàja... Vicc kategória. Erre van esze, de felelősségteljes döntéseket hozni, ami nem az ő önzéséről szól, arra nincs. Valószínű az őt védő hozzàszólók is hasonszőrűek...🤮 Szégyen.
Miért írják le itt sokan, hogy ők nem voltak ilyen helyzetben? Bocsánat, de ez nagyon óvódás. Az 5 éves Pistikétől még aranyos, ha hangosan szétkürtöli, hogy ő nem dobta be frizbivel az ablakot, bezzeg a Gizike igen. Kap egy buksi simit az óvónénitől hogy maradjon csendben.
Ki lesz előrébb azzal, ha jól kiosztjátok a kérdezőt? Ő biztos nem. Nem, nem kell észhez téríteni, azon már túl van.
Rossz helyen kérdezel, itt mindenki példás erkölcsű. Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy lehet, hogy ennek ellenére kb. szökőévente egyszer látok olyan férfit, aki még sose csalta meg a párját. Biztos mindenki veled lép félre, vagy magával 😂
Az, hogy te mit tűrsz, vagy mit nem,az a te dolgod, de azt ne hagyd, hogy a gyereket titkolja az apja! Nem marad örökre csecsemő, és egy idő után az fogja érezni, hogy ő valami szégyellni való féreg. Tök mindegy, mit mondtok neki, egy gyerek ezt nem tudja feldolgozni. Még most mondd meg az apukának, hogy vagy vállalja a felelősséget, vegye a nevére, fizessen gyerektartást és nyíltan látogassa vagy szálljon ki az eletetekbol teljesen. Hiába vagytok munkatársak, gondolom, most egy darabig nem fogsz dolgozni, utána pedig ne menj már vissza oda, keress más munkahelyet. Munkán kívül még nem kell talalkoznotok.Boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!