Egyéjszakás kalandból baba. Volt már valaki hasonló helyzetben? (bővebben lenn)
7 hónapos terhes vagyok egy olyan férfitól, akinek családja van. Egyéjszakás kaland volt, megtörtént, már visszacsinálni nem tudjuk.
A legtöbb orvosi vizsgálatra eljön velem, próbál mindenben támogatni, persze a felesége semmiről sem tud. Ami még jobban nehezíti az egészet, hogy mi munkatársak vagyunk, minden nap találkozunk, és úgy kell viselkedünk mások előtt, mintha nem lenne semmi közünk egymáshoz. Én ezt az egész helyzetet a szülés közeledtével már egyre nehezebben bírom. Nem mondtam el senkinek, hogy ki az apa, csak ő tudja és én. Nagyon félek tőle, hogy ez az egész ki fog derülni.
Nem szeretném, ha emiatt tönkre menne a házassága, hiszen kettőnk között nem lesz több, és nem is érdekem, hogy ők ketten szakítsanak, de ő is ugyanúgy hibás ebben, mint én. Ő tartani szeretné a baba születése után is velünk a kapcsolatot, részese szeretne lenni a baba életének, de attól tartok, hogy ez csak még bonyolultabbá tenné az egészet. Egy szar embernek érzem magam, és szégyenlem, hogy összejöttem egy nős férfival, de már nem tudom visszacsinálni. Így az ünnepekkor a hangulatom egyenlő a nullával, nincs kedvem hazamenni sem a családhoz együtt ünnepelni, mert tudom, hogy minden második kérdés hozzám szegeződne a babával kapcsolatban.
Nagyon szerettem volna kisbabát, viszont egy betegség miatt eddig mindig azt mondták, hogy nekem nem lehet természetes úton gyerekem, kicsit lesokkolódtam, amikor kiderült, hogy mégis, de nagyon örülök neki, de érthető módon a gyerekvárást máshogy képzeltem el. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen helyzetbe fogok kerülni. Tudom, hogy eléggé speciális az esetem, de esetleg volt már valaki egy kicsit is hasonló helyzetben? Hogyan tudtátok megoldani?
#16: egy egyéjszakás kaland (ahogy a kérdező írta is, erről volt szó) valami oltári messze van a szerelemtől.
Meggyilkolni pedig már élő, önálló életre képes embereket lehet. Egy sejtcsomót nem.
Én kb. így lettem, csak sok huzavona után a szüleim együtt maradtak. Én örülök, hogy nem vetettek el, és élhetek. Válaszolók, ha nem lehetett gyereke elméletileg, hogy vetette volna el? Lehet, hogy soha az életében nem lehet másik. Ne beszéljetek már badarságot, meg különben is, lassan megszületik, senki nem a múlt heti lottó számokat kérdezte, hogy mit kellett volna...
Anyám is egyedül ment neki a terhességnek, megoldotta volna, ha nem így alakul, túléltem volna apa nélkül is. Viszont ha te sem akarod, hogy elváljon, lehet, hogy érdemes lenne kilépni a pasas életéből, mert ez így elég fura, ott van, de közben mégsem.
Én őszintén szólva nem hiszek abban hogy ezt titokban lehet tartani hosszú távon, főleg ha a pasi gondoskodni akar a gyerekről. Egyébként nem is tartom jó ötletnek hogy titkoljátok. A feleségének fel fog tűnni előbb-utóbb valami, de az is lehet hogy már tudja hogy csalják, csak nem akar válni és ezért tűr.
A te gyerekednek is joga van az apától mindahhoz, amihez a többi gyerekének. Ha meg félrekúr, akkor nyilván nem ez volt az első és nem is az utolsó eset, szóval előbb-utóbb így is, úgy is borul a bili. Valószínűleg amúgy sem fenékig tejfel a házassága.
Azt pedig sürgősen el kell döntened hogy a gyerekednek mit mondasz az apáról. Kb két évesen már kérdezgethet - amennyiben az apa látogatni fogja, akkor el kell neki árulnod az igazságot, és nem kényszerítheted rá nagyobb korában hogy részese legyen a hazugságotoknak. Persze az is lehet hogy az apa támogatása kb a szülésig fog tartani, és csak a szája nagy.
20-as vagyok. Én leirtam, hogy szerintem mit tegyél. Mondd meg az apának, hogy vagy nyíltan vegyen részt a gyerek életében, vagy sehogy. Más opció nincs, és kész.
Kedves erkölcsi szobrok! Úgy látszik, amit az élet az egyik oldalon adott nektek (erkölcs), azt a másik oldalon elvette(agy). Hol lattatok a kérdésben, hogy a kérdező erkölcsi ítéletet ker? Vagy véleményt, hogy ki kellett volna-e kapartatnia? Nyugodtan pontozgassatok, de valójában a ti valaszotok egy nagy 0, választ egyikotoknek se sikerült adni.
Ugyanitt szövegértés korrepetálás kedvező áron 😀
En hazassagba szultem vna de a ferjem lelepett amikor 7hos terhes voltam, szoval ennyiben hasonlit a sztorink, egyedul kezdtem a babammal a kozos eletunket. Raadasul munkahelyem megszunt a terhesseg alatt...
Ha az apa latni szeretne a gyermeket, nem tilthatod tole, viszont mindenki erdekeben kerd meg h mint ismerosod latogassa es ritkan. Ha a gyereknek beadod h o az apa, elobb-utobb a felesegehez is eljut a hir, ezt erdemes az elejen tisztazni h evek multan ki szeretne lenni a gyermek eleteben. (Legoptimalisabb eset szerintem az lenne ha most elmondja a felesegenek es apakent latogatja a tiedet, bmennyire is nem szeretned, ez igy tiszta es nem okoz a gyerekben torest. Titkolhatod eleted vegeig h ki az apja de biztos h at akarod verni a gyermekedet ha majd nagyobb lesz es kerdesei lesznek?)
Ami teged illet: ez nem veletlen h a "meddoseg" ellenere gyermeket varsz, ez a baba jonni akart, hatalmas aldas (uigy tekintettem en a lanyomra 7hosan a hasamban, ha hamarabb boritja a bilit a ferjem h szeretoje van, meg sem fogant volna a lanyom, sokkal kevesebb lenne nelkule az eletem:))).
Koncentralj most mar a szep dolgokra, gyermeked lesz, el kell latnod, hatalmas boldogsag lesz, valoszinuleg sohasem fogod megbanni, a tobbit meg elrendezi az elet.
Mindenki hajlamos egy allapotot veglegesnek venni, ez nem igaz. Valoszinuleg lesz majd uj parod, az is lehet h meg gyermeked is,de ne agyalj a tavoli jovon, koncentralj a kov 2 honapra es probalj meg lelekben felkeszulni a baba erkezesere. Jovore mar ott fog kuszni maszni a fa alatt:) Boldog Karacsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!