Egy éves babával Tunézia? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, aki volt kint hasonló korú gyerkőccel milyen volt?
Sziasztok! Hamarosan Tunéziába utazunk az 1 éves babánkkal és kíváncsi vagyok, hogy akik hasonló korú gyerekkel voltak kint mit tapasztaltak?
Babakaját itthonról vittetek? Helyi ételt egyáltalán nem adtatok a picúrnak? Igazából csak a hasmenéstől tartok.
A válaszokat előre is köszönöm szépen. :)
Tudom, hogy régi a kérdés, de valamit nem értek:
"De akkor még nem volt ugye a baba, érte azért aggódom kicsit."
Ha aggódsz (joggal), akkor miért kell Tunéziába menni?
Több órás repülőút, tömegelés a reptéren, mikrobiológiailag nem biztonságos ország... nem lehet máshova menni a kicsivel?
Imádok utazni, nekem is van gyerekem, de 1 évessel el lehet menni nyaralni a környékre is, akár belföldön, akár az Adriához is, ha már annyira nem bírjátok ki tenger nélkül. Miért nem lehet Tunéziát 4 évvel eltolni?
Nekem is van utiálmom, mely ki van tűzve / halasztva akkorra, amikor a gyerek nagyobb lesz.
Hú ez már nagyon régen volt de azért válaszolok. Esküvőre mentünk. Egy nagyon-nagyon közeli barátunk ott élt és szerettünk volna mi is ott lenni a nagy napján. A tengerbe be sem mentünk.
Egyébként semmi gond nem volt, szuperül viselte az utazást is. Lehetett venni pelust, bébiételt, tápszert is szóval tök feleslegesen cipeltünk egy csomó mindent itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!