Mihez van joga az anyának illetve az apának?
Én vagyok a nő. Nagyon megromlott a viszonyunk a párommal (nem a férjem) Van egy 1 éves gyerekünk. Pl tegnap elakarta őt vinni itthonról nélkülem a veszekedésünk után, de mondtam neki,hogy nem viheti, nekem is van beleszólásom, főleg hogy el se akarta árulni hova vinné a gyereket. Én vagyok az anyja és nincs jogom tudni róla, hova viszi az apja?
Amúgy elakarom hagyni már, mert tettlegességig fajulnak a dolgok, tegnap is a gyerek szeme láttára pofozott fel. Viszont kicsit összekell szedni magam anyagilag, gyeden vagyok, visszamennék jövőre dolgozni akkor. Erről ugye nem kell beszámolnom neki? Csak mert kitudja mire lenne képes. És arról, hogy beiratom a gyereket bölibe, tudnia kell?
UGYANANNYI joga van az apának, mint neked.
Hiába nem tetszik, ez van. Amíg bíróság máshogy nem rendelkezik a gyerekelhelyezés során, ez van.
Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület NEKEM ÉRDEMI INFÓVAL szolgált, mikor a "párom" már sokadik esetben ütni próbált. (Még tervezem a közeljövőben, hogy visszajárok hozzájuk...)
Sajnos a NANE Egyesület székhelyét még eddig nem találtam meg. (Facebook-on elküldött rendezvényeiken nem jelentem meg, PEDIG NAGYON KELLETT VOLNA!!!)
Próbálj meg valamilyen Nőknek tartott harcművészeti fogást elsajátítani (tudom, könnyű mondani innen távolról, de hátha mégis ez fog könnyíteni a helyzeteteken...)
Családterápián próbáltatok részt venni már? (Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál szokott ilyen lehetőség lenni.)
Esetleg pap vagy lelkész elbeszélgethet Veletek - konkrét vallási felekezethez tartozás hiányában is. (Időpont kérés telefonon vagy személyesen hivatali időben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!