Tényleg nehéz helyzetben vagyok vagy csak én reagálom túl?
Februárban kezdtünk el építkezni, hosszú évek után ez idő alatt estem teherbe. Az építkezés alatt a szüleimnél laktunk egy szobában, ahol nagyon megromlott a korábbi jó viszony. Mondhatjuk, hogy tönkretették a terhességem két harmadát, folyamatosan kritizáltak, férjemet piszkálták.
Nyáron egy félkész házba voltunk kénytelenek visszaköltözni, mert elüldöztek. A félkész alatt azt értsétek, hogy csak a kádból folyt víz (sokszor csak hideg), és volt két heverőnk. Se mikró, se konyha, a kezdeti hideg elején fűtés se. Egyszer sem főztek volna nekünk (rendelt kaján kellett élnem IR-rel), semmiféle lelki támogatásra sem számíthattunk. Apukám néha átjött néhány dolgot megbütykölni 1-2 órára és ennyi, de azoknak a dolgoknak is a nagy részét félben hagyta.
Most 36 hetes vagyok és semmiféle segítségünk nincs. Azóta már elég élhető a ház, de mivel nemrég festettek jó ideje csak takarítok egész nap. Az erőm egyre kevesebb, úgy érzem már nincs sok hátra. A babaszoba sincs kész (késnek a bútorok) és egyre idegesebb vagyok.
Értető, hogy mérges vagyok a szüleimre? Elvárható lenne több segítség? (akár lelki is). Ha arra gondolok, hogy majd jönnek a picit meglátogatni, már előre felfordul a gyomrom.
"hanem élősködő, tohonya és pökhendi "kedves gyerekek"
Nah, ez az! Én is ezt írtam, de még csak nem is méltatta válaszra, hogy vajon ők rányitották-e az ajtót a szülőkre, vagy csak megy a hisztike, hogy segítsenek(mert nekik ez alanyi jogon jár)
Most akkor döntsd el: vered a nyálad arra, hogy milyen gazdagok vagytok, vagy 10 hónap alatt nem tudtok lakhatóvá tenni két szobát? Most akkor melyik?
Továbbá: évek óta próbálkoztok, akkor mi a l@@@f@@szért pont pont kellett az új ház, öcsém? Totálisan hülye vagy..
Azért nem válaszolok vagy mert van egy értelmi szint ami alá nem süllyedek. És nem, nem azért mert nem értetek velem egyet; hanem bizonyos stílusban megírt kommentek véleményére nem tudok adni.
Néhány értelmes válaszolónak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!