Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg nehéz helyzetben...

Tényleg nehéz helyzetben vagyok vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Februárban kezdtünk el építkezni, hosszú évek után ez idő alatt estem teherbe. Az építkezés alatt a szüleimnél laktunk egy szobában, ahol nagyon megromlott a korábbi jó viszony. Mondhatjuk, hogy tönkretették a terhességem két harmadát, folyamatosan kritizáltak, férjemet piszkálták.

Nyáron egy félkész házba voltunk kénytelenek visszaköltözni, mert elüldöztek. A félkész alatt azt értsétek, hogy csak a kádból folyt víz (sokszor csak hideg), és volt két heverőnk. Se mikró, se konyha, a kezdeti hideg elején fűtés se. Egyszer sem főztek volna nekünk (rendelt kaján kellett élnem IR-rel), semmiféle lelki támogatásra sem számíthattunk. Apukám néha átjött néhány dolgot megbütykölni 1-2 órára és ennyi, de azoknak a dolgoknak is a nagy részét félben hagyta.

Most 36 hetes vagyok és semmiféle segítségünk nincs. Azóta már elég élhető a ház, de mivel nemrég festettek jó ideje csak takarítok egész nap. Az erőm egyre kevesebb, úgy érzem már nincs sok hátra. A babaszoba sincs kész (késnek a bútorok) és egyre idegesebb vagyok.

Értető, hogy mérges vagyok a szüleimre? Elvárható lenne több segítség? (akár lelki is). Ha arra gondolok, hogy majd jönnek a picit meglátogatni, már előre felfordul a gyomrom.

2019. dec. 16. 16:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
35%

"hanem élősködő, tohonya és pökhendi "kedves gyerekek"

Nah, ez az! Én is ezt írtam, de még csak nem is méltatta válaszra, hogy vajon ők rányitották-e az ajtót a szülőkre, vagy csak megy a hisztike, hogy segítsenek(mert nekik ez alanyi jogon jár)

2019. dec. 17. 06:11
 22/26 anonim ***** válasza:
28%

Most akkor döntsd el: vered a nyálad arra, hogy milyen gazdagok vagytok, vagy 10 hónap alatt nem tudtok lakhatóvá tenni két szobát? Most akkor melyik?

Továbbá: évek óta próbálkoztok, akkor mi a l@@@f@@szért pont pont kellett az új ház, öcsém? Totálisan hülye vagy..

2019. dec. 18. 14:25
 23/26 anonim ***** válasza:
81%
Miért kérdező ti mennyit segítettetek a szüleidnek? vagy csak odatelepedtetek?
2019. dec. 18. 16:32
 24/26 anonim ***** válasza:
28%
Hahh, válaszolni nem válaszol, csak 0-ra lehúzza a válaszokat. :D nem csodálom, hogy nem készül a ház, gyáva vagy és tohonya. Szegény szüleid, inkább őket sajnálom. És te még szaporodsz is...
2019. dec. 19. 11:38
 25/26 A kérdező kommentje:

Azért nem válaszolok vagy mert van egy értelmi szint ami alá nem süllyedek. És nem, nem azért mert nem értetek velem egyet; hanem bizonyos stílusban megírt kommentek véleményére nem tudok adni.

Néhány értelmes válaszolónak köszönöm.

2019. dec. 19. 17:26
 26/26 anonim ***** válasza:
51%
Neked csak az az értelmes válaszoló, aki egy követ fúj veled, és simogatja az egódat. Megértem teljesen a szüleidet, és te tolod túl. Felnőtt vagy, oldd meg a lakhatásodat. Ennyi.
2019. dec. 19. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!