Anyós gondok? Én reagálom túl? Jogosan hagy el a párom ilyen helyzetben?
ha a párod anyukának hisz, akkor jobb is, ha elhagy.
leülsz, megmondod neki, hogy nem csalod meg, anyja meg kerveri a szart...
Csináld ezt. Amikor mindketten ott vannak tehát barátod és az anyja is. Kérdezz rá: Mama! Honnan veszi, hogy én ezt meg ezt csinálom?
Mond valamit. Esetleg hebegni habogni fog.
Nagyon fontos!!!! Maradj nyugodt!!!
De ne engedd el. Kérdezz és kérdezz. Honnan veszi? Van rá bizonyítéka?
Nem lesz.
Következő kérdés: Miért csinálja ezt? Miért terjeszt hazugságokat rólam?
De a legfontosabb. Ne engedd elterelni a szót és maradj nyugodt.
Így a barátod első kézből fogja látni, hogy az anyja minden alap nélkül pusztán rosszindulatból fröcsög.
Nem lesz egyszerű de ha egyszer sikerrel végigviszed te sem elszel ugyanaz az ember. Roppant sok önbizalmat fog adni.
Ha a párod felé "el tudsz számolni" a szabadidőddel, akkor semmi gond.
Viszont ha időnként nélküle is eljársz bulizni, az már adhat okot a szóbeszédre.
A kérdés, hogy eljársz-e időnként??
Szia!
Az attól függ mennyire szeret és bízik benned a párod. Az én "anyósom" is így kezdte, hiába próbáltam vele (többször is) megbeszélni, a képembe vigyorgott, hogy semmi baja velem.
Utána pedig ismeretlen telefonszámról írt pár sms-t a páromnak (pl. "Jó volt veled tegnap este" stb). Aztán ahogy párom kiosztotta minden ilyen után, úgy "anyuka" is bekeményített.
Nálunk az lett a vége, hogy minden kapcsolatot megszakítottunk vele és 6 éve nem láttuk. Még így is bepróbálkozott párszor pl.a neten, de sikertelenül.
Amióta eltűnt a képből azóta nyugodt az életünk.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha a párod bízik benned és szeret, akkor kiáll és kitart melletted bármi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!