Frappáns válaszokat várok, a mikor jön a baba, terveztek e gyereket kérdésekre, ti hogyan valaszoltok jót és ütőset?
Figyelt kérdés
Nem rég volt az esküvőnk, mindenki fel teszi ezt a kérdést minden áldott nap. Természetesen szeretnénk gyereket, de nem rögtön esküvő után. Mit mondjak a sok kíváncsiskodónak, hogy le szálljanak rólunk?
Előre is köszi!
#teherbeesés #Gyerek téma
2019. dec. 10. 14:13
1/5 anonim válasza:
„Majd küldök fotókat arról, ahogy készítjük, jó?”
2/5 anonim válasza:
Ma még nem dugtunk. És ti? Nektek hogy megy?
3/5 anonim válasza:
Én mindig azt mondtam, hogy “majd egyszer”. Hálistennek leálltak a kérdezgetéssel, mert ràjöttek, hogy fiatalok vagyunk még. Pàr év múlva gondolom újrakezdik...
Egyébként senki nem ment bele mélyebben miután mondtam, hogy “majd ha normál munkarendben dolgozok” “majd ha megemelik annyira a fizum, hogy eltartsak belőle egy gyereket is” “majd ha nem aranyárú albérletben lakunk”
Gyűlölöm, hogy más pénztárcájában és nemi életében turkálnak.
4/5 anonim válasza:
Én azt mondtam, hogy "semmi közöd hozzá"
Egy idő után abbahagyták a faggatast
5/5 anonim válasza:
A mikor jön a gyerek kérdésre én mindig azt válaszoltam, hogy a deles busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!