Ti mit valaszoltok, ha kerdezik, hogy mikor lesz meg egy gyerek?
Figyelt kérdés
2017. jún. 18. 16:44
1/14 anonim válasza:
Majd ha mindketten úgy gondoljuk hogy itt az ideje.
2/14 anonim válasza:
Azt, hogy semmikor, ugyanis nem tervezünk többet.
Ennyi az, amit biztonsággal fel tudunk minden szempontból nevelni.
3/14 anonim válasza:
Első vagyok, nálunk is volt ilyen rokon, alig született meg az első gyerekünk, sürgősségi császárral, majdnem ott maradtunk mind a ketten, erre rá két hónappal elkezdi kérdezni. De mindig mikor találkozunk. Először próbáltam leszerelni hogy most még nem, meg szeretnénk hármasban lenni kicsit, de nem hagyta abba. Végül berágtam és visszaszóltam, hogy majd azután hogy ő férjhez ment(már két éve vár a lánykérésre). Tudom csúnya dolog, de nem hagyott békén.
4/14 anonim válasza:
En azt hogy "szép idonk van ma.." Hidd el ha kétszer azt válaszolod nem lesz ilyen kérdés harmadjára es nem neked lesz kellemetlen. (mégis kire tartozna ez ha nem rank?)
5/14 anonim válasza:
Szia!
Ehh...azt hogy majd ha mostmár a gyámügy engedi a többieket kihozni az otthonból elgondolkodunk rajta...
6/14 anonim válasza:
én tök nyugodtan válaszoltam hogy 2-3 év korkülönbséget szeretnénk. de emlékeim szerint nem volt nagyon korai ehhez hasonló kérdés.
7/14 anonim válasza:
Én azt mondtam, mikor már terveztük, hogy majd ha összejön.
9/14 anonim válasza:
Azt,hogy kettő van már otthon,három elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!