Nagyon bűntudatom van. Egy kúp beadására sem vagyok képes?!
2 éves gyerekemnek ma kúpot kellett adnom. De egyszerűen nem ment. Úgy rúgott, ugrált hogy akárhányszor sikerült kicsit ,mindig kijött. Már zokogott, sírt, remegett,hiába próbáltam kb 10 percen át. Én is sírtam már, hogy ilyen nincs hogy nem tudom beadni, szenved ő is. Férjem akkor jött haza, látta hogy mindketten sírunk már, a gyerek a penekazon hót piros arccal már.., aztán végül ő adta be neki. Neki is ugrált Persze,és ugyanúgy sírt, de neki sikerült beadni, nem jött ki.
Ennyire szerencsétlen vagyok hogy nem tudtam ezt megoldani?! Ráadásul még megnyugtatni sem tudtam mert én is kiborultam. Más is járt így, vagy csak én vagyok ilyen....?
Ne ostorozd magad!
Nem ezen múlik, hogy jó anya vagy-e.
Azt kell fejben megertened, hogy egy kúp messze nem annyira kellemetlen, mint a tudat, hogy szerinted az.
Ettől gyógyul meg.
Jobban kiborult szegény azon, hogy te kiborultál
Következőnél:
Kérd, hogy álljon négykézláb, és köhögjön, amikor beadod.
Könnyebb lesz, és nem kell harcolni vele.
Elég nagy, hogy meg tudja ezeket kérésre csinálni...
Kitartás
A kúpot meg kell melengetni picit, hogy megpuhuljon a külseje, síkossá váljon. Utána farpofa széthúz, és lassan, de határozottan be kell tenni. Utána össze kell fogni a farpofákat 15-20mp-ig.
Az én lányom sok kúpot kapott, gyakorlott vagyok.
Marhaság az, hogy fáj!
Te képzeled bele, mert szerinted fájna. A gyerek pont úgy tiltakozik, mint az orrszívás ellen, pedig az sem fáj, csak furcsa.
Magamon kipróbáltam mindkettőt (utóbbit szexnél) nem fáj egyik sem, csak félnek hogy nagyon rossz lesz, anyuka szorongása meg rásegít. Meleg, síkos, fokozatosan szélesedő dolog helyes testhelyzetben senkinek sem fájdalmas(kivéve akinek aranyere vagy valamilyen sebe van).
Mégcsak nrm is kellemetlen amúgy
/ székrekedésre glicerinkúpot kaptam/
Kb annyira max mint egy tampon felhelyezése..
Pici dolog, a széklete szélesebb..
Amiatt reagált így, mert rajtad látta a pábikot.
Ha szem előtt tartod ezt, akkor neked is könnyebb lesz
Car anya nem ettől leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!