2 éves kislányom nagyon vékony. Szerintetek rendben van az étrendje vagy adjank neki több szénhidrátot?
Leírom 2 napját. A tegnapit és a mait.
Tegnap
Reggeli: 2 egész tojásból és 1 plusz fehérje rántotta
mellé 1 paradicsom, 1 kis zellerszár és pár falat avokádó
Tízórai: megvak (fenyőmag, mandula, lenmag) és 1 fél banán
Ebéd: 1 merőkanál jázmin rizs, 2 kisebb tenyérni grillzett pulykacomb filé, mellé még kis brokkoli
Uzsonna: Negyed kecskesajt 1 paradicsommal
Vacsora: Ugyanaz, mint délben és ugyanannyi
Ma
Reggeli: 1 szelet házi tk. kenyér, 2 kisebb szelet párgai sonka, 1 fél paprika
Tízórai: magvak és 1 egész banán
Ebéd: Fél grillezett pisztrán, mellé görögsaláta
Uzsonna: 2 főtt tojás fehérje és 1 szelet sonka
Vacsora: Fél grillezett pisztráng és kevés rizs
Mellé kap liposzómás multivitamint, valamint reggelente éhgyomorra méhpempőt, minden 2. nap lazacolajat
Hát kiváncsi lennék a súlyra is mert ez egy felnött étrendje, ennél én sem eszek többet. Söt reggelire még kevesebbet is.
Mikor eszik túrorudit, vagy édességet?
AZ átlagos 2 éves testsúlya 12 kg és 9 kg-ig teljesen jó s asúlya.
Csak úgy kíváncsiságból: a tojássárgáját miért nem adod neki?
Amúgy nyilván te is tudod, hogy ez bőven elég egy kétévesnek.
87 cm és 10 kg
Nem eszik édességet. Nem tiltom, de nem szereti, kóstolt, már többfélét, de nem kell neki.
"Csak úgy kíváncsiságból: a tojássárgáját miért nem adod neki?" Rántottánál azért vettem veszem ki a 3. tojás sárgját, mert úgy túl zsíros neki és nem eszi meg, így viszont szereti.
Uzsonnára pedig azért vettem ki, mert aznap sok magvat evett és nem akartam, hogy túl sok zsírt egyen, ne menjen a hasa
Nem vékony, csak alacsonyabb az átlagnál, de ahhoz bőven jó a súlya.
Ez a kaja pedig RENGETEG, az összetételére vonatkozóan pedig inkább egy diétázó nőé, nem fejlődésben lévő gyereknek való. Nekik KELL a szénhidrát, és a teljes kiörlésű termékek pedig kerülendők a gombaszennyezettség miatt (illetve a hormonok miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!