Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyermekes anyukák, ti...

Kisgyermekes anyukák, ti hogyan vezetitek a háztartást? Tippeket kérnék, hogyan osszam be jobban az időmet.

Figyelt kérdés

Semmiképp sem panaszkodásnak szánom a kérdésemet, elvégzek végülis mindent, csak estére sokszor jobban elfáradok, mint szerintem kellene, és biztosan tudnék másoktól jó tanácsokat kapni arra, hogy lehetne még hatékonyabban végezni mindennel. Három kisgyerekem van, egy kisiskolás, egy ovis és egy 5 hónapos. Azért ide írtam ki a kérdésemet, mert szerintem kisgyerekekkel más jellegű és több is a házimunka, mint ahol már nagyok a gyerekek vagy csak felnőttek vannak:)

Mi az, amit ti naponta megcsináltok kisgyerekek mellett, mi az , amit hetente, van-e olyan, hogy nagytakarítás, vagy év közben folyamatosan végzitek el a takarítást apránként? De házimunkába tartozik minden a takarításon kívül: mosás, vasalás, főzés, még a kinőtt ruhák szelektálása is idő, stb. :)

Köszönöm előre is!

2019. nov. 25. 11:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is zigzugos a ház, szekrények stb, de egyszerűen ott fordul, mert érzékeli hogy ott a szekrény, körülötte összeszedi a szöszt, és megy tovább
2019. nov. 25. 13:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Pompás. Ha a férjed nem akar robotporszívót, akkor mostantól legyen az ô dolga a porszívózás. Egyébként igen, elboldogul zegzugos helyekkel. Nem csak szív, hanem seper is. Vasalást meg hagyd a csudába. Teljesen felesleges idôtöltés.
2019. nov. 25. 15:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én flyladyt és konmarit kombináltam. Tudom miről beszélsz, addig véget nem érő mokuskeréknek éreztem az életem. Azóta sokkal szabadabb vagyok 🙂
2019. nov. 25. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

En beszoktam tenni a furdoszobaba a gyereket.

Ott kussban van, neha kopog, akkor raorditok es elhallgat.

2019. nov. 26. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!