Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyermekes anyukák, hogyan...

Kisgyermekes anyukák, hogyan öltözködtök?

Figyelt kérdés

Elsősorban nem az 50 kg anyukák válaszát várom, mert rajtuk szinte minden csinosan áll.

Tippeket szeretnék, hogyan lehet kisgyermek mellett is csinosan öltözködni. Nem vagyok elhízott, de folyton azzal szembesülök, hogy a magas, vékony anyukáknak olyan könnyű, felkapnak egy feszes farmert, hozzá egy topot és kész.

2019. jún. 5. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Én kifejezetten kövér vagyok 93 kiló. Àltalàban farmert hordok, laza anyagú felsőket, amik nem passzosak és sport cipőt.
2019. jún. 5. 10:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp olyan szoktam felvenni, amiben le lehet guggolni, leülni szemközt valakivel a homokozó szélére vagy akár mászókázról leszedni valakit vagy lecsúszni egy csúszdáról... és persze olyan cipő vagy szandál, amiben utolérek eszetlenül közlekedő kisbiciklistákat is :) Szóval általában különböző hosszúságú és anyagú nadrágok meg nőiesebb pólók, trikók. Ruhában, szoknyában nem érzem magam kényelmesen a fenti okok miatt - azt inkább ritkább párórás programokon vállalom csak be.
2019. jún. 5. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok elhízott, de a harmaidk baba után a hasam nem húzódott vissza magától, tornázni kell, de nem lesz lapos egyik napról a másikra, szóval én kismamanadrágot vettem, csak kisebb méretben, mint amíg terhes voltam. Sokkal előnyösebb hastájékon, mert nem csinál hurkákat. Ilyenből van elegáns szövetnadrágom, nyári vászon és farmer is. Felsőből a csípőn húzott, hastájékon lezser fazonok váltak be leginkább, ezen belül aztán már mindenféle megoldás létezik, stílustól függően. Cipőből a nadrághoz illő sportosabb vagy elegánsabb, de én nem tudok sietni tűsarokban, ezért mindegyiknek csak kicsi sarka van.

Szerintem a legfontosabb, hogy ha vannak felesleges kilók vagy egyszerűen csak megváltozott az alak, akkor ne próbáljuk magunkat belepréselni a kisebb ruháinkba, mert az szörnyű látvány, hanem áldozni kell a most megfelelő méretre és előnyös fazonokra. A rendbetett haj és ápolt arc is ugynaolyan fontos, én mindig sminkeltem magam, előtte meg jó ki shosszadalmas bőrápolási rutinom volt, most ezt átalakítottam, rövidítettem, vagy egy szérum a kávé előtt, egy krém a kávé után, hogy mindig csak egy percre tűnjek el a fürdőben, a sminket is nagyon leegyszerűsítettem úgy, hogy nagyon max. 5 perc legyen, de nekem fontos, mert összesezdettebbnek érzem magam ápolt külsővel, és ez nem kifejezetten a kilóktól vagy egy kis úszógumitól függ, hanem hogy a megváltozott alakunktól teljesne függetlenül adunk magunkra.

2019. jún. 5. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Maradt egy kis pocim, de a többi alkatrészem jó. :) Feszes farmer jöhet, ami kell hozzá, az pár lazább szabású, csípőig érő felső, ami nem domborítja a hurkákat, és nem tapad a hasamra se.
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Ugyanúgy, ahogy gyerekek előtt...nem tudom miért kéne máshogy attól mert szültél. Oké, van a tipikus mami-style, a rövidre vágatott festetlen haj (vagy a felkontyolt) + farmer + póló + valami cipő, de ezt nem muszáj követni.

Ha nem vagy vékony, akkor is hordhatsz csinos blúzokat, koptatott farmerrel vagy tunikát leggings-szel, menő cipővel vagy csajos szandállal.

Ami sokat dob, az mindig a részletek összhangja! Pl. imádom a neon körömlakkot (rövid körömre! A feltűnő színek a hosszú körmön sokszor közönségesek), hozzá ugyanolyan színű fülbevalót. Sminkelem is magam, divatos napszemüveg is sokat dob a megjelenésem.

Táska: hátizsák teljesen jó mert kényelmes, de NE a tipikus nagy sporthátizsák hanem pl. csajos fekete bőr,valami kisebb méretű.

Ruhából imádom a maxi ruhákat, főleg a fekete és trópusi mintásakat. De elég nagy a választék.

És amiért tutira megszólnak, de én minden tavasszal felszedek egy alap tejkaramella színt, szoli vagy napozás által. Nem láttam még nőt, aki ne lenne szebb egy kis színnel, mint sápadtan ahogy minden hajszálér, narancsbőr, visszér, csípés vagy folt ötszörösen virít. Pár alkalom szolitól nem leszel rákos.

Szóval bocs a litániáért de úgy gondolom, nem csak a ruha számít hanem az összhatás, a harmonikus részletek.

6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom,hogy attol függetlenül ki hány kilo lehet izlésesen,csinosan öltözködni.Igen,az sem jó ha egy nagyon szűk farmert felvedzünk egy szűk felsővel.Aztán hurkák itt,ott kibuggyanak.Viszont az sem jó ha valaki 10 számmal nagyobb méretet vesz fel hogy ne látszanak a súlyfeleslegek,közben meg annál nagyobb darabnak látszik.
2019. jún. 5. 11:49
 7/8 anonim ***** válasza:

"Oké, van a tipikus mami-style, a rövidre vágatott festetlen haj (vagy a felkontyolt) + farmer + póló + valami cipő, de ezt nem muszáj követni."

Hihi, jó tudni, hogy ezek szerint már a gyerekek előtt is mami style-ban nyomtam (hosszú haj összefogva, farmer, top, kényelmes cipő, no smink). :D

Hozzá hófehér bőr, mert szerintem szép és a nike sport hátizsák is sokszor előkerül.

Én csinosnak érzem így magam.

2019. jún. 5. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es es szerintem itt a titok. Mindenki a sajat stilusat kell megtalalja. En pl siman elmegyek melegitoben is plazazni, ha olyanom van. Meg sosem vettem eszre, hogy barki kinezne. Szerintem az a kerdes, hogy tudod-e jol viselni, ami dajtad van. Pl en nem tudom viselni a mini, feszes ruhakat. Hiaba allnak elvileg jol, en ugy erzem magam bennuk, mint egy rokkant sun. 🤪
2019. jún. 5. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!