Három kisgyermekes apukaként munka mellett tanulás? Megoldható?
Figyelt kérdés
Férjem nem végezte el a gépészmérnök szakot, akkor, amikor annak ideje lett volna, most 32 évesen jelentkezett levelezőre. Elölről kell kezdenie, pár tárgy van, amit elfogadhatnak. Itthon az átlaghoz képest eleget segít, fürdeti a gyerekeket, felporszívóz pl. Szeretném, ha sikerülne neki, nyolc órában dolgozik most de-éj műszakban, a munkahelye is támogatná a tanulmányokat. Neves gimiben érettségizett kitűnőre, de nem értem, hogy csúszott ki a lába alól annyira a talaj, hogy egy féléve sincs, csak húzta évekig a dolgot. Motivációja az most lenne, de mi van, ha túl sok neki ez így egyszerre? Segítség anyósom van, ő is 20 kmrel idébb. Én novemberre várom a harmadikat, itthon leszek még egy jó darabig.2018. máj. 6. 12:51
1/3 anonim válasza:
Nem teljesen ugyanaz, a férjem 2 gyerek es munka mellett a mesterképzést végezte el. Nehéz volt, mert lényegesen kevesebbet tudott segíteni, mint addig, ráadásul kéthetente 3 napot távol volt.
Amit tudtam, segítettem, powerpoint, beadandó letisztazasa, stb.
Nem egyszerű, de nekünk megérte, azóta a dupláját keresi, plusz saját vállalkozást is indított.
2/3 anonim válasza:
Ha van motivációja, meg fogja csinálni, akkor is, ha cigánygyerekek potyognak az égből, ha nincs, akkor nem. Saját elhatározása volt, vagy csesztette valaki? Ha teljesen az ő ötlete, elhatározása, állj mellette, tehermentesítsd, a nagyi külön főnyeremény ilyenkor. Esze nyilván van hozzá, úgyhogy én nem aggódnék a helyedben. Amikor egyetemre járt, valszeg nem érdekelte még annyira a dolog, hogy kellő munkát tegyen bele, most már megtapasztalhatta, hogy mit veszített a lazaságával.
3/3 A kérdező kommentje:
Ő szeretné megcsinálni vmikor, én bátorítottam annyiban, hogy később sem lenne egyszerűbb. Családja néha felhozza, hogy hülyeséget csinált, hogy otthagyta...
2018. máj. 6. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!