Kisgyermekes anyukák, mennyit utaztok a gyermekeitekkel?
5 éves a lányunk. Igyekszünk neki megmutatni amit lehet.
Voltunk már vele, Görögbe, Olaszba,Horváthba, Erdélybe és Svájcba.
Belföldön is sokat kirándulunk,azt nem tudnám felsorolni mennyi fele voltunk. Asszem 7 hónaposan mentünk vele először. Szeret kirándulni, a természetet, mi is szeretünk így kikapcsolódni a munka mellett.
Évente kb. 6-7x kirándulunk,nyaralunk vmerre.
Mi amíg kicsik a gyerekek, addig inkább belföldben gondolkodunk, max Horvátország. Ha picit nagyobbak lesznek (a kisebb is legalább 3-4 éves), akkor megyünk messzebb.
Idén 2x voltunk nyaralni, egy Balaton, egy Horvátország, meg több ilyen egynapos kiruccanásunk volt belföldön. Tavaszra tervezünk 3 napot Nyíregyházán, idén szerintem már csak a közelben fogunk kirándulni. Nekik szerintem igazság szerint még tökmindegy.
Kicsiknek ilyen szempontból felesleges. Az élmény kell.
Görögo-ra nincs szükség olyan szempontból, hogy mutassuk meg...
Attól még lehet menni... De emlékezni kb 5-6 éves korától fog rá később ( nem én pontoztam le!! Kérdésre válaszolt az is aki sokat viszi...)
Úgyh fogju vinni minis de nem hosszú útra. Belföld
Évi 2-3 szor szoktunk menni.4 napokra
6
Igazából az első évtőla legnagyobbal, mert pont úgy jött ki a lépés, hogy eljött a nyár, így mentünk kedvünk szerint. Amikor többen lettek, volt olyan, hogy például a Colosseumban bolyongtunk, miközben 7, 4 és 3 évesek voltak a nagyok, a picur pedig akkor múlt egy. Őt toltuk a kocsijában, egyszerűbb volt mindenkinek.
8
Nincs olyan, hogy "Horváth ország".
Az Horvátországnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!