Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok nő miért igénytelenedik...

Sok nő miért igénytelenedik el szülés után?

Figyelt kérdés
Pár volt osztály és évfolyamtársam mostanában szült. Olyan nőkről beszélek, akik előtte csinosak és igényesek voltak. Ez megmutatkozott pl. a közösségi oldalra feltöltött fotóikban is. Azóta ha töltenek fel fotót, akár a gyerekről, akár önmagukról és a gyerekről, össze-vissza van minden a háttérben, ronda a ruhájuk, kócos a hajuk. Hónapok alatt öregedtek éveket. Szóval még nem is olyanról beszélek, hogy híztak, hanem az ilyen igényességi dolgok. Én nem hiszem, hogy egy kisbaba mellett ilyen nehéz az élet. Szomszédomban lakik pl. egy ügyvédnő, ő nem adta le a szintet, ugyanolyan csini, mint régen, de sokan meg...
2019. nov. 21. 13:34
1 2 3 4 5
 31/49 anonim válasza:
19%

30# te beteg vagy már ne is haragudj !

Szégyeld magad !

2019. nov. 21. 15:31
 32/49 anonim válasza:
1%

Így név és pofa nélkül keményedsz 30 látom ! :D

Szájkarate és a megmondó ember ....primitív egy lény vagy ;)

2019. nov. 21. 15:35
 33/49 anonim ***** válasza:
78%

SzégyeLLd :D :D

Így két L-el te két diplomás csodanő.

2019. nov. 21. 15:35
 34/49 anonim ***** válasza:
86%
Azt mondja primitív :D Cicuska, előbb 4 elemit kapard össze, aztán tárgyalunk.
2019. nov. 21. 15:36
 35/49 anonim válasza:
6%
Szo.d le a pasid attól legalább le nyugszol ;) 30#
2019. nov. 21. 15:36
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Lenyugszol :D :D

Jajjjj, na de mindegy, lényeg hogy nem vagy igénytelen, mi? ;)

2019. nov. 21. 15:38
 37/49 anonim ***** válasza:
39%
Amikor kicsi voltam, mindig azt kaptam, hogy nőként majd úgyis az lesz a sorsom, hogy gyerekszülés után jó kis asszonyos leszek és elhízom, kár ellene küzdeni. Azóta próbálom az életemet úgy alakítani, hogy ez semmiképp se törtenjen meg. Amúgy nem olyan szörnyű az az anyaság, mert kicsit nőiesít szerintem. Mármint nekem nincsenek nagy melleim, de az majd formába hoz. Anya pedig kifejezetten fogyott is, mert allandóan hányt. Nincs ket egyforma terhesség, se két egyforma baba. Amit még sokan el szoktak rontani, hogy a maradékot is megeszik, mert hogy ,,nem pazarlunk”. Egyrészt a dietas cuccok es az edzoterem dragabb, mint az a kis maradek, masreszt nekunk van kutya, igy nem sajnalom ,,kidobni”. A kis babat meg le lehet vinni setalni, tolni a babakocsit, az is mozgas, friss levego. Otthon lehet jo kis nyugtato zenere jogazni, még ki is kapcsol, a kellemes zene meg meg a gyereket is megnyugtatja.
2019. nov. 21. 15:39
 38/49 anonim ***** válasza:
85%

Én csak a kérdésre reagálnék, mert látom itt már elfajultak a válaszok.

Nem tudom mi számít neked kupis háttérnek, de a gyerekjátékok szétdobálva szerintem oké. Tényleg rendetlennek hat, de nem vész. Más kérdés, hogy rumlis háttérrel miért tesznek ki képet emberek a netre... nem mondom, hogy műtermi fotókat lehet kirakni, de csak van az embernek annyi kritikája, hogy a retket nem fotózza... lehet észre sem veszik?

Ha öregedtek a gyerek miatt éveket, arról nem tehetnek szerintem. De azért csak nem raknak ki olyan szar képeket magukról. Egyszerűen azt nem tudom elképzelni, hogy itt mire gondolsz. Szerintem sokkal rosszabb amikor ilyen szépítő alkalmazással olyan sima a bőrük, hogy a gyereküknek sincs mimikája! Még a hajukon is ránctalanító effekt van, tök elmosódott az egész. Na az gáz.

2019. nov. 21. 15:43
 39/49 A kérdező kommentje:

Én nem a testalkatra gondoltam, én pl nagyon sovány voltam/vagyok mindig, pedig mit meg nem adnék egy husisabb alakért, ami által nagyobb mellem és fenekem lehetne, még akkor is ha nem lenne full lapos a hasam

Azt sem mondtam, hogy a férjének nem tetszik...

Nekem az nem fér a fejembe, hogy miért kell teljesen elhanyagolni az arcukat, hajuk és ilyesmi meg a ruházkodás...

2019. nov. 21. 15:56
 40/49 anonim ***** válasza:
16%
Én a 4 sel értek egyett.Attol h.valakinek gyereke van,még nem azt jelenti h.zsíros legyen a haja pl.Vagy ahoz hogy keveset egyen miért is kell idő??Nekem is van gyerekem,és mikor aludt bem voltam lusta dög és neki álltam tornázni.Ennyi.
2019. nov. 21. 16:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!