Sok nő miért igénytelenedik el szülés után?
30# te beteg vagy már ne is haragudj !
Szégyeld magad !
Így név és pofa nélkül keményedsz 30 látom ! :D
Szájkarate és a megmondó ember ....primitív egy lény vagy ;)
SzégyeLLd :D :D
Így két L-el te két diplomás csodanő.
Lenyugszol :D :D
Jajjjj, na de mindegy, lényeg hogy nem vagy igénytelen, mi? ;)
Én csak a kérdésre reagálnék, mert látom itt már elfajultak a válaszok.
Nem tudom mi számít neked kupis háttérnek, de a gyerekjátékok szétdobálva szerintem oké. Tényleg rendetlennek hat, de nem vész. Más kérdés, hogy rumlis háttérrel miért tesznek ki képet emberek a netre... nem mondom, hogy műtermi fotókat lehet kirakni, de csak van az embernek annyi kritikája, hogy a retket nem fotózza... lehet észre sem veszik?
Ha öregedtek a gyerek miatt éveket, arról nem tehetnek szerintem. De azért csak nem raknak ki olyan szar képeket magukról. Egyszerűen azt nem tudom elképzelni, hogy itt mire gondolsz. Szerintem sokkal rosszabb amikor ilyen szépítő alkalmazással olyan sima a bőrük, hogy a gyereküknek sincs mimikája! Még a hajukon is ránctalanító effekt van, tök elmosódott az egész. Na az gáz.
Én nem a testalkatra gondoltam, én pl nagyon sovány voltam/vagyok mindig, pedig mit meg nem adnék egy husisabb alakért, ami által nagyobb mellem és fenekem lehetne, még akkor is ha nem lenne full lapos a hasam
Azt sem mondtam, hogy a férjének nem tetszik...
Nekem az nem fér a fejembe, hogy miért kell teljesen elhanyagolni az arcukat, hajuk és ilyesmi meg a ruházkodás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!