Mindjárt itt a szülés napja és nem tudunk dönteni. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem sokára kislányunk fog születni és még nem sikerült eldönteni, hogy Natasa vagy Johanna legyen a pici neve. A párom egy hajszálnyit jobban szeretné a Johannát, és bár nekem is az egyik kedvenc lány nevem mégis jobban tetszik a Natasa a vezetéknévvel. Szerintetek Molnár Natasa vagy Molnár Johanna? Más opció nincs, aki azt írná egyiksem inkább ne is válaszoljon. A normális válaszokat köszönjük! 🤗2019. okt. 29. 23:14
1/31 anonim válasza:
Nekem is a Johanna tetszik.
Amúgy ránéztek a születése után, és tudni fogjátok. :)
2/31 anonim válasza:
Engem a Molnár Natasánál ahogy így "ízlelgetem" zavar a nárNa, olyan mint a márna. Amúgy nekem a Johanna önmagában is jobban tetszik, a vezetéknévvel is, én azt választanám.
3/31 anonim válasza:
Natasa, de csak egy hajszállal.
5/31 anonim válasza:
Ha vallásos, konzervatív emberek vagytok, akkor Johanna. Ha modernebbek: Natasa.
6/31 anonim válasza:
Mi a szülőszobán döntöttünk 2 név közül, akkor már muszáj volt:) Én a Natasát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!