Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha úgy érzem, szétszakad a...

Ha úgy érzem, szétszakad a combom meg az egész alfelem, nehezen járok, mint aki betojt, plusz mindjárt megjön érzésem van, közel lehet a szülés?

Figyelt kérdés

Plusz reggel azt hittem, csurog a magzatvíz, de inkább csak valami más folyás volt, mert azóta nincs.

37+6 hkm

2013. aug. 16. 12:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem szülni fogsz! nem feltétlenül fájásokkal indul a szülés! és ráadásul a magzatvíz sem egyfolytában szivárog! Szóval bemennék a helyedben ha még van rá időd :D... mert ha már az alfeled fáj , akkor az lehet székelési inger, ami azt jelenti hogy lent van és akár mindjárt kibújhat!
2013. aug. 16. 12:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is érzem ezt pár hete, bár a szeméremcsontom már a 30.hét előtt is fájt, de nem ennyire, az ágyból is alig tudok kikelni.Mindjárt megjön érzésem mondjuk nincs, csak van amikor egész nap görcsben van a méhem.Voltam ctg-n ,vizsgálaton, még nincs semmi, bár nekem még ne is legyen. 36+2 hkm
2013. aug. 16. 12:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, már te is a végén jársz. Nekem tegnap volt nagyon furcsa napom, szurkálásos fájdalmat éreztem a hüvelyemnél és szintén a mindjárt megjön érzés. Ráadásul kb 4* aludtam be fél-egy órákra. Nekem is volt a napokban valami vizszerű folyásom én is azt hittem hogy magzatviz, de nem jött több. 37+3 hkm.
2013. aug. 16. 12:21
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Komolyan kimaradhatnak a fájások??? :O

Székelési inger megvolt, hasmenéssel...

2013. aug. 16. 13:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen,elég valószínű, hogy lassan itt az idő.
2013. aug. 16. 14:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha van dokid akkor hívd fel mitévő legyél. Gyors és könnyű szülést! :-)
2013. aug. 16. 14:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
2 hete nekem is ezek a tunetek voltak a 37.hetemen..Sajnos meg semmi nem tortent..:D Hol elmulnak hol visszajonnek.Ugyan nekem fajasaim is szoktak lenni surun,de mar nem veszem azokat se kezpenznek..39+5 hkm
2013. aug. 16. 14:39
 8/14 anonim ***** válasza:
65%

1 ső vagyok.

Igen kimaradhat a fájás! és az ürítés pedig szintén egy természetes jele "lehet" a szülés beindulásának! legalább nem kell félned hogy telibe kakilod kitoláskor a babát :D és beöntést sem biztos hogy adnak!

A magzatvized ha szivárog akkor viszont feltétlenül menj be!! könnyű, fájdalmakban átlagos ! szülést kívánok :)

2013. aug. 16. 15:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam így volt, igen (13 napja szültem), de sajnos ez az állapot jó pár napig eltartott, mire beindult. Ráadásul nekem 3. baba volt, tehát gyorsan jött, nagyon sok jóslófájásos nap után, rengetegszer gondoltam, hogy na most már tényleg, de kivárt, és 39+0-ra született.

Könnyű szülést, jó babázást!

2013. aug. 16. 17:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kb 37-38. hettol voltak ezek a tuneteim. Ma inditottak, mert mar igencsak tulleptem a terminust. 41+4 hkm

Barmi lehet barmi. Sajnos.

2013. aug. 17. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!