Ha úgy érzem, szétszakad a combom meg az egész alfelem, nehezen járok, mint aki betojt, plusz mindjárt megjön érzésem van, közel lehet a szülés?
Plusz reggel azt hittem, csurog a magzatvíz, de inkább csak valami más folyás volt, mert azóta nincs.
37+6 hkm
Köszi a válaszokat!
Komolyan kimaradhatnak a fájások??? :O
Székelési inger megvolt, hasmenéssel...
1 ső vagyok.
Igen kimaradhat a fájás! és az ürítés pedig szintén egy természetes jele "lehet" a szülés beindulásának! legalább nem kell félned hogy telibe kakilod kitoláskor a babát :D és beöntést sem biztos hogy adnak!
A magzatvized ha szivárog akkor viszont feltétlenül menj be!! könnyű, fájdalmakban átlagos ! szülést kívánok :)
Nálam így volt, igen (13 napja szültem), de sajnos ez az állapot jó pár napig eltartott, mire beindult. Ráadásul nekem 3. baba volt, tehát gyorsan jött, nagyon sok jóslófájásos nap után, rengetegszer gondoltam, hogy na most már tényleg, de kivárt, és 39+0-ra született.
Könnyű szülést, jó babázást!
Kb 37-38. hettol voltak ezek a tuneteim. Ma inditottak, mert mar igencsak tulleptem a terminust. 41+4 hkm
Barmi lehet barmi. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!