Ha úgy érzem, szétszakad a combom meg az egész alfelem, nehezen járok, mint aki betojt, plusz mindjárt megjön érzésem van, közel lehet a szülés?
Plusz reggel azt hittem, csurog a magzatvíz, de inkább csak valami más folyás volt, mert azóta nincs.
37+6 hkm
Köszi, de sajnos semmi nincs az eddigieken kívül. :(
Sokat keményedek, széthasad a derekam, combom, hüvelyem, de ennyi. A babám, ha minden igaz, 3500 gramm körül van, és ez a 38+2. nap. Nem gondoltam, hogy eddig bírja majd.
Pihenni nem tudok, mert itt van a két nagyobbam (ők korababák voltak, ezért velük nem voltak se fájások, se jóslók, se burokrepedés), de igyekszem nem türelmetlenkedni.
9-es vagyok, én is így voltam, a középső korababa volt, a naggyal semmi jósló, én is türelmetlen voltam már, végül 39+0-ra született (2 hete) a legkisebb. Már menni is alig bírtam, éreztem, hogy ez nem tarthat sokáig. De meglett az eredménye, mert megvajúdtam itthon majdnem 3 ujjnyit, úgyhogy mire a kórházba értünk már csak 45 perc kellett, és babázhattam.
Kitartást és könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!