Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindjárt itt a szülés napja...

Mindjárt itt a szülés napja és nem tudunk dönteni. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem sokára kislányunk fog születni és még nem sikerült eldönteni, hogy Natasa vagy Johanna legyen a pici neve. A párom egy hajszálnyit jobban szeretné a Johannát, és bár nekem is az egyik kedvenc lány nevem mégis jobban tetszik a Natasa a vezetéknévvel. Szerintetek Molnár Natasa vagy Molnár Johanna? Más opció nincs, aki azt írná egyiksem inkább ne is válaszoljon. A normális válaszokat köszönjük! 🤗
2019. okt. 29. 23:14
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Én felpontozok mindenkit, nem értem miért kell bárkit is lepontozni egy ilyen kérdésnél.

Eddig úgy látom a Johanna nyerő.

2019. okt. 30. 00:08
 12/31 anonim ***** válasza:
72%
És mi van akkor, ha Molnár Natasa Johanna, vagy Molnár Johanna Natasa?
2019. okt. 30. 00:28
 13/31 anonim válasza:
67%
Natasa
2019. okt. 30. 00:39
 14/31 anonim ***** válasza:
70%
Én Johannát adnám,sokkal szebb,mint Natasa.
2019. okt. 30. 01:05
 15/31 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem mindkettő szép.Ha meglatod tudni fogod,elég akkor eldönteni.

Nekünk 3bol 2szer igy volt.Az elsőnél Lili és Laura volt a nyero,végül Lili lett.A masodiknal Dorka és Panna,egyik se lett,ránéztem és annyira a Dóra név jutott eszembe rola,hogy ebben egyeztuk meg.De Dórinak,Dorkának becézzük.A harmadiknál már előre el lett dontve,az valahogy konnyebbrn jott és szinte rogton egyetvis ertettunk,szóval egy opció volt,az is lett,Fanni.

2019. okt. 30. 01:55
 16/31 anonim válasza:
67%

Gratulálok! :)

Szerintem legyen Natasa Johanna :) vagy fordítva.

2019. okt. 30. 03:07
 17/31 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a Molnár Natasa Johanna nagyon jól hangzik, jól összecseng.

(Lehet két nevet is anyakönyvezni.)

Egyébként meg egyenként is szép nevek és könnyen lehet becézni is őket.

2019. okt. 30. 05:22
 18/31 anonim ***** válasza:
84%
Natasa ha muszáj választani
2019. okt. 30. 06:00
 19/31 anonim ***** válasza:
37%
Johanna. Nekem a Natasa a kisebbségi nevek kategóriába esik itt Magyarországon, mint a Dzsesszika...
2019. okt. 30. 06:00
 20/31 anonim ***** válasza:
61%

Johanna

/ nekem listás volt, Natasa 3 kisgyerek is van a környezetemben, Johanna. Nincs, de a férjemnek nem tetszik, egyébkent is fiú lesz a 2-eske)

Molnár mellé a Natasa nem is hangzik jó, ha félreteszem azt, hogy nekem mi tetszik vagy sem.l

2019. okt. 30. 06:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!