Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sok nő miért igénytelenedik...

Sok nő miért igénytelenedik el szülés után?

Figyelt kérdés
Pár volt osztály és évfolyamtársam mostanában szült. Olyan nőkről beszélek, akik előtte csinosak és igényesek voltak. Ez megmutatkozott pl. a közösségi oldalra feltöltött fotóikban is. Azóta ha töltenek fel fotót, akár a gyerekről, akár önmagukról és a gyerekről, össze-vissza van minden a háttérben, ronda a ruhájuk, kócos a hajuk. Hónapok alatt öregedtek éveket. Szóval még nem is olyanról beszélek, hogy híztak, hanem az ilyen igényességi dolgok. Én nem hiszem, hogy egy kisbaba mellett ilyen nehéz az élet. Szomszédomban lakik pl. egy ügyvédnő, ő nem adta le a szintet, ugyanolyan csini, mint régen, de sokan meg...
2019. nov. 21. 13:34
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
83%

És a telefonod kijavította az ideje szót idelye-re?? 😮😮🤣

Cseréld le, az egy buta telefon! Te meg a 2 diplomás, hagyjuk inkább!

2019. nov. 21. 14:04
 22/49 anonim ***** válasza:
88%
Emlékszem, még a 20-os éveim elején, friss munkavállalóként volt egy kolléganőm, aki panaszkodott, hogy mennyire nehéz, ha az embernek gyereke van. Nekem is nyomatta a szöveget, hogy "ha majd gyereked lesz, megtudod". Én is teljesen kiakadtam ezen a közhelyen akkor, de most, hogy van kettő, már értem miért mondta. Valóban nehéz, valóban fàrasztó, és igen, nincs mindig mindenre ideje az embernek. Ez már egy másfajta életvitel, ahol sok esetben a ruházat és a smink másodlagos szerepet kap, mert annyi minden fontosabb lesz annál. Főleg ha segítség sincs kéznél, és ezt valóban csak akkor tapasztalja meg az ember, ha már ott a gyerek.
2019. nov. 21. 14:05
 23/49 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező. Magam nevében válaszolok. Mert én sem tudtam elképzelni a gyerek előtt, hogy ilyen leszek.

Kozmetikus vagyok, sokat sportoltam, szoliba jártam, adtam magamra előtte. Amikor terhes lettem majdnem 40kg híztam, de inkább vizesedtem toxemia gyanú miatt. Ezzel kezdődött. Utána született egy olyan gyerekem, aki allergiás volt, le volt nőve a nyelve, szélcsővel tudott kakilni az meg, hogy nem aludtunk hónapokon keresztül egy alap dolog volt. Gyerek előtt én el se tudtam képzelni milyen lehet az ha felüdülés egy zuhany egy hajmosással vagy milyen az ha éhes vagy de vhogy nem érkezel jól lakni, mert csak sír sír sír te meg kezdő anyaként segítség nélkül azt se tudod, hogy mi a fenét kezdj vele,hogy segíts rajta. Igazából ez az a pont, amikor abszolút nem érdekel ki mit gondol ha leszaladok a boltba smink nélkül karikás szemmel melegítőben.A férfiak pedig nem csak a külsőségekbe szeretnek bele. Az én férjem totál toleráns, sztem azt is pontosan tudja, hogy ez egy átmeneti állapot. De nekem alap dolog, hogy pucc nélkül is szépnek lásson a férjem... Ezért lett a férjem. Ott már nagy baj van ha csak akkor kellesz valakinek, ha a tökéletes formádat hozod.

2019. nov. 21. 14:09
 24/49 anonim ***** válasza:
81%
22# ha ha ilyen tökéletes vagy 2 diplomával, gyerek nélkül és még adsz is magadra, akkor nagyon elcseszel vmit, hogy ennyire nem találsz magadnak senkit és szánalmas módon keseregsz az igénytelen anyukákra,mert bezzeg nekik van. Tessék akkor egy kis önismeretet is tanulni, a 2 diploma mellett, hogy mit rontasz el 🤔
2019. nov. 21. 14:19
 25/49 anonim ***** válasza:
0%
Igen az vagy. Gyalázat.
2019. nov. 21. 14:36
 26/49 anonim válasza:
18%

Elnézést...

Egy szóval sem lett meg említve, hogy van e nekem valaki vagy esetleg nincs,...

Én emlékszem rosszul?

Mielőtt még el felejtem ezt a tömény mocskos frocsegest amit produkál néhány nő... Ez azért már gyalázat!

Mindenkivel így beszéltek akinek más a néző pontja mint nektek vagy úgy altalanossagban is ez jellemez titeket?

Meg lehet ezen is nyugodtan sertodni, frocsofni tovább, elnevetgelni, nem túl sok intelligenciát mutat... De hát szerencsére nem vagyunk egyformák!

Köszönöm szépen az eddigi 'beszelgetest' de ha normálisan nem lehet szót váltani akkor ebből én kiszallok inkább, mert ezt a stílust nem preferálom!

További szép napot mindenkinek! :)

2019. nov. 21. 14:38
 27/49 anonim válasza:
11%

Végig olvastam ezt az egészet, és tényleg a 28#nak kell igazat adnom ,pláne az utolsó írásában !

Azért mert megoszlanak a vélemények így kell viselkedni???

És ezek a beszólogatások , mert 2 diplomás, ebbe is bele kell kötni ? Ennyire egy rosszindulatú,megkeseredett életű embereket ...

2019. nov. 21. 14:55
 28/49 anonim ***** válasza:
95%

Az enyém sokat aludt. Mellkasomon, babakocsiban míg tologattam 😅

Igaz nem raktam ki képet sehova így azon senki se tudott csámcsogni.

Persze ha elmentünk a férjem átvette míg elkészültem, otthon meg pláne egyedül hogy néztem ki, senkinek semmi köze hozzá.

2019. nov. 21. 14:58
 29/49 anonim ***** válasza:
75%
Szülés után 3 héttel 58 kg voltam, kozmetikushoz, körmöshöz, fodrászhoz eljutottam minden hónapban. Ez a belső nyugalmamhoz kellett, hogy ne érezzem magam pizsamás zombinak, ugyanis voltak időszakok mikor csak arra a pár óra hosszára és egy-egy séta idejére volt rajtam normális ruha. A babám tejfehérje allergiával és tejcukor érzékenységgel született, véres széklete volt, a belei gyulladásban, egész éjszaka sírt. Majd mire túl lettünk ezen az időszakon jött a haspuffadás a hozzátáplálás miatt, majd fogzás, szeparációs szorongás. 1.5 éves volt mikor totál felfordult minden és mi éjszaka fent voltunk, nappal meg aludtunk. A pizsamát váltogattam 😏 És képzeld túl jutottunk rajta, a férjem pedig nem hagyott el, hanem csodált.
2019. nov. 21. 15:04
 30/49 anonim ***** válasza:
71%

Szegény 27 nem csak buta skrizofén is, mert kiválóan elbeszélget önmagával :)

Mi az hogy "meg említ" és "el felejt"? :D Jaaa várj tudom, ezt is az "okos"telefonod javította ki, mint az idelye szót....Ó hogyne.

Nem nincs neked 2 diplomád, egy sem, és egy forever alone senki vagy, akinek megnyugszik a lelke ha már szült nők testét fikázza.

2019. nov. 21. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!