Tényleg az lenne a jó megoldás, ha hozzánk költözne a férjem lánya?
Kedves Kérdező, mi a helyzet, megvolt a költözés? Én amúgy sajnállak, mert nekem is az a tippem, amit itt páran írtak, hogy valami kis fondorlat lehet az ügyben. Nincs az az isten hogy én egy kényelmes nagy házból átköltözzek apám és az új családja (kisbabával!!!) mellé nyomorogni, főleg ilyen címen, hogy nekem nyugalom kell a tanuláshoz. Persze mert egy két szobás lakásban kisgyerek mellett más sincs, csak nyugalom...
Amúgy én sosem kezdenék gyerekes pasival, pont ezért, mert a meglévő gyerek üti a nőt, és ez így is van jól, de ez persze már csak ilyen késő bánat, eb gondolat, szóval mindegy is. Ellenben a férjed jelenleg két gyerekes apuka, szóval mindenki aki cirkuszol, hogy a MEGLÉVŐ gyerek az első!!! Igenám de KÉT meglévő gyerek van, ne tessenek elfelejteni... ezt azért nem árt elfelejteni. Szerintem vágj jó pofát a dologhoz, a lány anyját hagyd ki ebből, semmiképp ne írj neki többet. Ha szerencséd van, rájön magától a csaj, hogy ez rossz ötlet volt. Mondjuk az alap hogy az anyjától elüldözheti egy új pali, arra senki nem szól semmit, de az apja új családját meg ki nem sz.rja le? :D Érdekes meglátások vannak azért itt... (mondom ezt elvált szülők gyermekeként, aki állandóan utálta az anyja és az apja új választottjait, amíg be nem nőtt a feje lágya és képes nem lett az elfogadásra).
Sziasztok!
Hát a férjemet azért nem bántam meg...
Tegnap még nem aludt nálunk a lány. Elhozta a szekrénybe a dolgait, de a férjem autójába nem fért bele a matraca, ma este hozza el a nagyapja nagyobb autóval és akkor így ma alszik itt. Meg még vesznek neki pár dolgot. De amúgy csak berendezte a szekrényét és ment is el.
Budapestiek vagyunk. Mi a 8. kerületben élünk, ő az anyjával a 12-ben lakott
Azt mondta, hogy az anyja élettársától nem tudna méltóképp felkészülni az érettségire meg a nyelvvizsgákra.
Hát elférni nehezebb lesz. Mert eddig a kisebb szobában tartottuk a babánk ruháit meg a babakocsit, hordozót és hasonlókat, most ki kellett üríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!