Jó megoldás lenne, ha hozzánk költözne a párom? Hogyan beszélje rá a szüleimet?
A páromnak jelenleg van egy saját lakása, de munkája nincs (természetesen gőzerővel keres munkát!). A szülei utalnak neki havi 70.000 ft-ot, abból él meg.
Hozzánk nyugodtan költözhetne, mert elég nagy a szobám, illetve az emeleten van a szobám, ide pedig nem jönnek fel a szüleim. Tehát nagyon zavaró nem lenne. Külön fürdőszoba is van.
Ha kiadná a saját lakását és azt a pénzt fizetné a szüleimnek, akkor is a beszállás is rendben lenne.
Viszont apukám inden eddigi páromat utálta, aminek gyakran hangot is ad.. És ez a mostani párommal sincs másképp. Elég primitív és bunkó az apám sajnos.. Beszélni nem lehet vele, a családunkban az emberek szinte utálják egymást. Csak élünk egy házban...
Ti mit gondoltok? Jobban járnának a párom szülei, apám is... A páromnak tetszik az ötlet.
Lehet, hogy ha pénzt adna apudnak akkor nem problemazna.
Apukad mit szólna hozza ?
A heti 2x ott alszik és a heti 7 napot ott lakik rohadt nagy különbség.
A házatok pedig szerintem a szüleidé, nem a tiéd és nem a párodé, se nem a párod szüleié, ezért ebből a szempontból ívesen körbesz*rhatjuk hogy kettőtöknek és a szüleinek tetszik az ötlet. Az egyetlen tényező itt az, hogy a te szüleidnek nem tetszik, ugyanis a döntés joga az övék.
Ne is haragudj, de hány éves vagy? Milyen jogon várod el a szüleidtől, hogy egy idegennel megosszák a házukat?
Ha így gondolkodsz, feltételezem nem vagy sem túl idős, sem túl érett, és a "pároddal" sem vagytok együtt régóta...
"kedves" 8. válaszoló, nyilván tisztában vagyok vele, hogy a szüleim döntenek. És mint írtam, nem is apa ellenezte, hogy ide költözzön.
Mondjuk nem értem, miért kellett ilyen hányingerkeltő stílusban válaszolnod, mikor én teljesen normálisan tettem fel a kérdést.
Különben 2 éve vagyunk együtt, nem hiszem, hogy az annyira kevés lenne. Főleg, hogy már idén össze költöztünk volna, ha talál munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!