Tényleg az lenne a jó megoldás, ha hozzánk költözne a férjem lánya?
Lol az én apám ki is facsarná az új feleségét, ha oda akarnék költözni és húzná a száját :D Mikbe vagy te, te csak egy nő vagy és kitudja hányadik oda-vissza, nem a gyereke
Ráadásul más tulajdonában próbálsz igazságot tenni :D Szedd már magad össze, te!
"Ha anno a gyerek miatt hagyta ott a lakást, akkor az exfeleséggel kell egyezkedni, hisz már nem lakik ott a gyerek"
Szerintem az elúszott, mert a nevére került a nőnek. Vagy nem? Nem is értek ehhez
Akárhogy is próbáljátok kisarkítani a történetet /nem kevés rosszindulattal/, attól függetlenül ez nem egyszerű helyzet, és most kell megoldást találni. Ez nem úgy működik, hogy tudtad, hogy van még egy gyereke, a semmire szültél, stb... ti halljátok magatokat ilyenkor??
Ha jól értem, a férjed semmiképpen nem hajlik a garzon felé? Azért azt a leányzó is biztos élvezné pedig.
"Ha jól értem, a férjed semmiképpen nem hajlik a garzon felé? Azért azt a leányzó is biztos élvezné pedig."
Arra azt mondta, hogy az nagyon megterhelő lenne anyagilag. Mert így is elkölti, amit havi szinten ad neki, pedig most biztosítva van a rezsije, étele, akkor pedig a költőpénzen és a lakbéren felül azt is fizetni kellene. Így hát hallani sem akar róla és kijelentette, hogy pénteken költözik a lány, ha a fejem tetejére állok, akkor is. Ennyit erről... Picit megnyugodtam, de azt nem tudom, mi lesz a vége. Nekem tényleg nincs bajom a lányával. Valóban okos és kedves, nem balhés, csak ez az élettér olyan kicsi. Az is más lenne, ha tudnám, hogy otthon rossz neki a körülmény. De nem az. Az anyja új párját nem ismerem, csak fotón láttam. De az anyja is egy normális nő azok alapján, amennyire ismerem, ügyvéd, sokat dolgozik, házias, nem hiszem, hogy egy nagyon alja ember lenne a párja. Szóval én ezt az egészet nem értem, de nem oké szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!